Elton John:

Slik vil han lære barna verdien av penger

Elton John snakker ut om barneoppdragelse.

FAMILEMANN: Elton John sammen med partneren David og deres to sønner. Rockestjernen har nylig avslørt at han vil slutte å turnere for å oppdra barna. FOTO: NTB Scanpix
FAMILEMANN: Elton John sammen med partneren David og deres to sønner. Rockestjernen har nylig avslørt at han vil slutte å turnere for å oppdra barna. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Elton John (71) kan gi barna sine alt de peker på. Likevel sier rockestjernen, som er verdt nærmere 450 millioner dollar, eller rundt 3,5 milliarder kroner, at det er viktig å videreformidle til barna at de må jobbe for føden.

Det er Daily Mail som kan fortelle at Sir Elton, som nylig gikk ut og avslørte at han har valgt å legge turne-livet på hylla for å tilbringe mer tid sammen med barna, vil gi sine to sønner en lignende oppvekst han selv hadde.

Den legendariske rockeren som har sønnene Zachary (7) og Elijah (4) sammen med partner og ektemann David Furnish (54), uttalte nylig ifølge nettstedet til OK! Magazine at han vil lære barna verdien av penger.

- Jeg kom fra en arbeiderklassebakgrunn der jeg måtte jobbe for alt jeg ville ha, og jeg vil at de skal ha de samme verdiene. Men det er tøffere og vokse opp i denne verden og det er noe jeg og David er klar over.

Sir Elton benyttet også anledningen til å skryte litt av sønnene sine.

- De er fantastiske, unge gutter. De har begge et godt hjerte og de er empatiske med snille personligheter.

Må jobbe for pengene

Rockestjernen, som har vært 50 år i bransjen, innrømmet likevel at guttene hans heller skulle ønske at han var fotballstjerne. Da ville de ha sett på ham som Gud, fortalte han, ifølge Daily Mail.

Ifølge The Guardian gir Sir Elton og David sønnene tre pund i ukelønn. Av dem skal ett pund gå til veldedighet, ett pund må de spare, og det siste pundet kan de bruke til det de vil. De får tre mynter og må legge dem i tre separate sparegriser.

Videre forklarte han at barna dessuten må jobbe for ukelønnen. De må enten rydde på kjøkkenet, eller hjelpe til i hagen.

Gir seg i 2019

Det var tidligere i år at den britiske stjernen kunne avsløre til Mirror at han ville slutte å turnere, og dermed nærmer omtrent 50 års karriere seg slutten for 71-åringen. Imidlertid skal han gjennomføre én siste verdensturné i 2019, ifølge avisen.

Den 17. mars i år avslørte Sir Elton et samarbeid med blant annet Demi Levato, som har gjort en ny versjon av låten hans «Don’t Go Breaking My Heart». Han la ut dette innlegget på sin egen Instagram.

Mistet moren

I desember ble det kjent at stjerneartistens mor, Sheila Farebrother, hadde gått bort, 90 år gammel.

Den gang annonserte Sir Elton selv den triste nyheten i et innlegg på sin offisielle Instagram-profil:

- Jeg er i sorg over å måtte meddele at min mor gikk bort denne morgenen. Jeg så henne sist mandag, og jeg er i sjokk. Ha en trygg reise, mor. Tusen takk for alt. Jeg kommer til å savne deg dypt, skrev han under et bilde av seg selv og moren.

I fjor vår tilbrakte Elton John 12 dager på sykehus mens han kjempet mot en alvorlig infeksjon. Han lå to døgn på intensivavdelingen, etter å ha blitt syk på sin turné i Sør-Amerika.

Som følge av sykdommen avlyste han konserter og opptredener i Las Vegas og California i USA i april og mai 2017.

Også i 2012 ble artisten innlagt på sykehus med en alvorlig infeksjon. Den gang førte sykehusinnleggelsen til at han måtte avlyse flere konserter i Las Vegas.

Stod Diana nær

«Your Song» og «Løvenes konge»-soundtracket kan trekkes fram som noe av det største han har gjort, men totalt utgjør 30 studioalbum hans massive karriere.

Elton Johns «Candle in the Wind» rørte dessuten en hel verden, da han spilte den med ny tekst i prinsesse Dianas begravelse i Westminster Abbey 6. september 1997.

I anledning begravelsen hadde han skrevet om teksten til «Goodbye England's Rose», som en hyllest til Diana, som var hans venninne.

Da prinsesse Dianas eldstesønn prins William (35) giftet seg med sin hertuginne Kate (36) i samme kirke 29. april 2011, var både Elton John og ektemannen blant gjestene.

Birthday bliss @davidfurnish #HappyBirthdayElton

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Ble familiemann

De siste 10-15 årene har Elton John for øvrig også opplevd suksess i privatlivet: Han giftet seg med den kanadiske filmregissøren David i 2014, tolv år etter at de inngikk sivilt partnerskap.

I et intervju med USA Today i 2012 fortalte Sir Elton om hvordan han opplevde det å bli far.

- Zachary har gitt David og meg den mest utrolige glede, og han har gitt oss den mest utrolige følelsen av ansvar og kjærlighet. Han er med oss over alt. Han elsker å reise, han elsker mennesker … Han er bare en glad gutt av natur, sa stjernen om eldstesønnen den gang.

LES OGSÅ: Klarte ikke å holde fingrene borte fra kona

FREKK GAVE: Elton John, Carey Mulligan, Stephen Fry og Pink er gjester hos Graham Norton. Der kommer de inn på sine personlige historier om rapstjerna Eminem. Hele episoden vises fredag 8. desember kl. 22.00 på BBC Brit. Video: BBC Brit Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer