Slik vil de redde julehandelen

Se kjendisdamenes sexy reklamer.

LETTKLEDD REKLAME: «Avatar»-stjernen Zoe Saldana viser seg i en ny rolle som undertøysmodell for Calvin Klein. Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD REKLAME: «Avatar»-stjernen Zoe Saldana viser seg i en ny rolle som undertøysmodell for Calvin Klein. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se Ditas Perrier-reklame nederst i artikkelen!

SEHER.NO: At Victorias's Secret-modellen Bar Refaeli (25) spiller på sex i sine reklamekampanjer er ingen nyhet, men denne høsten har hun fått storfint selskap på veggtavler over hele verden.

I tillegg til Refaelis lettkledde reklame for svømmeklærne til merket Aqua Bendita, har både «Avatar»-stjernen Zoe Saldana (32) og burlesk-danseren Dita Von Teese (38) stilt opp på sexy bilder for å vekke kjøpelysten blant folk.

Mens Zoe Saldana poserer for undertøysmerket til Calvin Klein i en ny bildeserie, er det flaskevann-produsenten Perrier som har fått Dita til å kaste klærne.

Andre kjendiskvinner som gjør suksess som modeller er Mick Jaggers datter Georgia i sin reklame for Hudson jeans, og popstjernen Katy Perry i reklame for parfymemerket Purr.

De har alltid laget så flotte reklamekampanjer. Dette er veldig spennende for meg, sa Saldana til nettstedet E! Online tidligere i år, da hun ble presentert som Calvin Kleins nye modell.


Den mest sexy reklamen står imidlertid Marilyn Mansons tidligere kjæreste Dita Von Teese for, som tidligere i år lot Perrier-vannet renne nedover undertøyet sitt i sin nye reklamefilm.

- Du er heldig, sier hun til seeren i det to terninger tvinger henne til å posere sexy med flasken.

Det spørs om ikke det var flere enn Dita som trengte å kjøle seg ned etter den reklamefilmen.

Se Ditas Perrier-reklame nederst i artikkelen!


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Brystet siger nedover