Slik vil de ha OL-kolleksjonen

Kjetil André Aamodt og Vibeke Skofterud har ikke noe i mot at OL-bekledningen hadde vært i Adams drakt!

SPØKTE MED HVERANDRE: Kjetil André Aamodt og Vibeke Skofterud var opptatt av å vise lettkleddbilder av hverandre på storskjerm – til stor latter for publikum, da de presenterte den nye OL-kolleksjonen.  Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
SPØKTE MED HVERANDRE: Kjetil André Aamodt og Vibeke Skofterud var opptatt av å vise lettkleddbilder av hverandre på storskjerm – til stor latter for publikum, da de presenterte den nye OL-kolleksjonen. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Moods of Norway lanserte den nye OL-kolleksjonen, var konferansierer OL-heltene Kjetil André Aamodt (40) og Vibeke Skofterud (32).

På scenen skøyet de og laget god stemning på bekostning av hverandre.

Mens hele presse-Norge var invitert for å se den nye kolleksjonen, var Aamodt og Skofterud mest opptatt av å vise lettkleddbilder av hverandre på storskjerm – til stor latter for publikum!

Aamodt godtet seg da han viste bilde av Skofterud i diamantundertøy på storskjermen.

- Det var en gang en langrennsutøver som stilte opp i veldig glorete undertøy dekket med bloddiamanter fra Kongo, sa han på fleip.

Men munnrappe Skofterud hadde gjort leksen sin og viste fram et bilde av en lettkledd Aamodt som dekket seg nedentil med en svær pokal!

- Er det dette vi kaller en pokalkuk?? kontret hun til stor latter fra salen.

At de begge passet best i OL-utstyr minimalt med tekstiler ble de enige om på scenen…

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg liker bedre å sykle enn å vise meg fram på denne måten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer