Slik var Whitneys siste måltid

Whitney Houston kan ha ligget under vann i 30 minutter før hun ble funnet, før det drakk hun øl og sjampanje.

FULLT AV SPEKULASJONER:  Whitney Houstons død har ført til en rykteflom. Nå bekrefter politiet at det ikke skal ligge noe kriminelt bak stjernens død.  Foto: Reuters
FULLT AV SPEKULASJONER: Whitney Houstons død har ført til en rykteflom. Nå bekrefter politiet at det ikke skal ligge noe kriminelt bak stjernens død. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nettstedet TMZ trykket mandag kveld bildene fra Whitney Houstons siste måltid.

Popstjernen skal ha bestilt hamburger, pommes frites, kalkunsandwich og jalapenos. På bordet står det også en boks med Heineken øl og et tomt sjampanjeglass.

Nettopp miksen av alkohol og reseptbelagte piller, kan ha forårsaket Whitneys død.

Politiet skal ha opplyst overfor familien at Whitney kan ha fått hjerteinfarkt av miksen av alkohol og piller. Men da politiet mandag morgen, lokal tid i Los Angeles, holdt en pressekonferanse kom de ikke med nye opplysninger rundt hva dødsfallet skyldes.

Politiet avviser imidlertid at det ligger noe kriminelt bak Whitneys død. Politiet har nå avsluttet sin foreløpige etterforskning, og overlatt den videre etterforskningen til rettsmedisinerne.

- Vi har avsluttet vår del av etterforkningen på hotellet, sa talspersonen.

Talspersonen for politiet bekreftet at Whitneys kropp ble funnet i badekaret i hennes rom i fjerde etasje på Beverly Hilton Hotel av et medlem av hennes personlige stab. En eller flere personer skal deretter ha dratt henne ut av badekaret, før ambulansepersonell ankom stedet.

- Hun var under vann og bevistløs. Ms. Houston ble drat ut av badekaret av medlemmer av hennes stab og hotellets sikkerhetsstab ble raskt varslet, sier en talsperson ifølge Radaronline.

- De startet gjenopplivning men klarte ikke å vekke henne til live.Whitney ble erklært død på stedet klokka 3.55 på søndag 11. februar.

Whitneys kropp skal også allerede være utlevert fra rettsmedisinerne i Los Angeles, slik at familien kan holde en begravelse i New Jersey i neste uke.

- Som man kan forvente i en høyprofilert sak som dette, har det vært mange rykter og mye spekulasjon av media og publikum. For å minimere slike spekulasjoner, har politiet i Beverly Hills bedt rettsmedisinerne om å holde tilbake opplysninger til de har en komplett og ferdig rapport, sier talspersonen.

Men allerede har det lekket opplysninger fra obduksjonen. 

- Det var ikke tegn til vold på Whitneys kropp. Hun veide over 68 kilo, og det var mat i magen hennes. Under nærmere inspeksjon av halsen, så den oppsvulmet ut, men ikke noe utenom det normale, sier en kilde til RadarOnline.

- Hjerte hennes var ikke forstørret og hun hadde ikke tidligere hjerteproblemer. Basert på tilstanden til kroppen og fargen hennes, kan Whitney ha vært under vann i minst 30 minutter. Hennes ansikt var blå-gult, da hun ble tatt ut av badekaret hun ble funnet i, sier kilden.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitneys datter også funnet i badekar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer