Slik var Whitneys liv

Musikklegenden døde bare 48 år gammel. Lørdag begraves hun.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til søndag ble poplegenden Whitney Houston funnet død i et badekar på hotellrommet i Los Angeles bare 49 år gammel. Det tragiske dødsfallet kom som et stort sjokk for familie og fans og sangeren har de siste dagene blitt hedret av musikk-kollegaer.

Houston var en av 1990-tallets største stjerner med hit-sanger som «I Will Always Love You», «I Want to Dance with Somebody» og «How Will I Know». I 1992 opplevde hun også stor suksess som skuespiller med «The Bodyguard», der hun spilte mot Kevin Costner.

De siste årene fikk Whitney mer oppmerksomhet for sitt rusmisbruk og innrømmet flere ganger bruk av ulike narkotiske stoffer. Houston var gift med Bobby Brown i femten år og sammen fikk de datteren Bobbi Kristina (18).

Houston solgte over 170 millioner album og singler i løpet av sin karriere og mottok over 400 priser, blant annet seks Grammys, to Emmys og 30 Billboard Music Awards.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney døde ikke av drukning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer