PRIVAT SEREMONI: John Travolta og familien tok farvel med Jett (16) torsdag hjemme i Florida.  Foto: All Over Press
PRIVAT SEREMONI: John Travolta og familien tok farvel med Jett (16) torsdag hjemme i Florida. Foto: All Over PressVis mer

Slik var Travoltas siste farvel med sønnen

John Travolta inviterte familie, venner og naboer til vakker seremoni hjemme.

SEHER.NO: 2. januar døde John Travoltas (54) 16 år gamle gutt Jett, etter å ha fått et anfall under familiens ferietur på Bahamas.

Torsdag tok John og hans kone Kelly Preston (46) et siste farvel med gutten under det som blir beskrevet som en privat og vakker minnestund i deres hjem i Ocala i Florida.

Til stede under seremonien var naturligvis Jetts søster Ella Bleu (8), samt flere familiemedlemmer og naboene til Travolta-familien, skriver Daily Mail.

Ifølge nyhetsbyrået AP, strømmet catering-biler og blomster til hjemmet før seremonien startet, og en håndfull Ocala-beboere leverte tusenvis av roser til familiens sikkerhetsvakter.

- Jeg ville hjelpe John med å feire hans sønns liv, og ikke nødvendigvis hans død, sier den 52 år gamle Oscala-beboeren Sherie Maud, som også leverte roser til sikkerhetsvaktene, til AP.

Utenfor kafeen Saddle Rock, hvor John ofte spiser, var det satt opp et skilt med teksten "Kondolanser til John og Kelly".

Et annet sted i byen kunne en lese "Dere er i våre bønner, John & Kelly" på et stort skilt.

Johns mange kjente venner har slått ring rundt ham etter det tragiske dødsfallet.

Tom Cruise (46), Oprah Winfrey (54) og Tom Hanks (52) er bare noen av stjernene som sendte sine kondolanser da det ble kjent at Jett var død.

I tv-showet "The Wiew" denne uka snakket Cruise ut om Jetts bortgang.  

- Jeg har ikke ord for det. Det er forferdelig. Her har du en mann, de er begge kjærlige foreldre, de er vidunderlige mennesker og..., sa en tydelig beveget Cruise, som selv er far til tre barn.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Jett Travolta skal kremeres