FORSVANT PLUTSELIG: Deltakerne i «Paradise Hotel» drar ned til Mexico før det blir avslørt at de er deltakere. Dermed må de lyge for familie og venner. Da Se og Hør og Dagbladet møtte dem i forkant av innspillingen i Mexico, avslørte de flere, kreative historier. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Dekkhistorier i «Paradise Hotel» 2018:

Slik var «Paradise»-deltakernes dekkhistorier

- De trodde jeg var ambassadepraktikant i Brussel.

Publisert

(Se og Hør): Som i flere andre realityprogrammer, deriblant «Farmen» og «71 grader nord», begynner innspillingen av «Paradise Hotel» en god stund før de første klippene dukker opp på tv.

Dermed må også deltakerne, som gjerne blir offentliggjort like før premiereprogrammet, også holde tett om tv-opptredenen.

Men hvordan forklare til venner og familie at du blir borte i mange uker, uten å faktisk si hva du skal? Jo, finne på dekkhistorier.

Og da Se og Hør og Dagbladet møtte årets deltakergjeng under innspillingen i Mexico, før offentligheten fikk vite om dem, var det ikke akkurat mangel på kreative tullehistorier.

Se video øverst i saken!

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Angrer ikke på tv-sex

HEMMELIG KJÆRESTE: Cathrine Ingebretsen løy for produksjonen, og hadde hemmelig kjæreste under innspillingen av «Paradise Hotel». I et intervju med Se og Hør før innsjekk, ga hun flere hint om dette. Noen dager senere bekreftet hun løgnen overfor Se og Hør. Video: Marie Røssland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer