Slik var nyhetsåret 2007

Noen gikk bort, mens andre ble flere. Noen hadde sitt beste år, mens atter andre gikk på smell etter smell fra januar til desember. Her er de største kjendisnyhetene fra 2007!

SJOKK: Britney har stått for flere av årets største kjendisoverskrifter. Her barberer hun av seg hele manken. Foto: All Over Press
SJOKK: Britney har stått for flere av årets største kjendisoverskrifter. Her barberer hun av seg hele manken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Mistet Britney virkelig barna? Er Cameron Diaz fortsatt sammen med den der karen? Greide David Hasselhoff endelig å slutte å drikke etter sjokkvideo-terapien?


Sliter også du med et og annet hull i kjendiskunnskapen etter et innholdsrikt underholdningsår? Vel, fortvil ikke! Her er de største kjendisnyhetene fra det Herrens år 2007:

JANUAR - Fra Cameron til Jessica


Superparet Cameron Diaz (35) og Justin Timberlake (26) går hver til sitt, men "Sexy Back"-sangeren depper ikke lenge. Dager etter bruddet begynner ryktene om en ny romanse å svirre - Justin Timberlake har funnet tonen med "7th heaven"-stjernen Jessica Biel (25).


Heller ikke Diaz bruker mange dagene på å deppe, kort tid etter bruddet drar skuespillerinnen på ferie til Hawaii og flørter vilt med surferen Kelly Slater (35).


Kjetil Tefke får en dårlig start på 2007. Pikante nakenbilder blir publisert på nettet etter at den tidligere "Dansefeber"-programlederen ble frastjålet mobil og pc.


FEBRUAR - Nå klikker det for Britney


Verden forstår for alvor at det nå har gått ordentlig på tverke for tobarnsmoren Britney Spears (26). Vill festing fører til slutt til at den tidligere popyndlingen legger seg inn på rehab, men etter 24 timer forlater hun avvenningsklinikken. Så svartner det helt for Britney - i løpet av én uke barberer hun av seg alt håretgår amok med paraply og legger seg inn på rehab - igjen!


Den tidligere Playboy-modellen Anna Nicole Smith blir funnet død på et hotell i Florida. Nettstedet Tmz.com hevder at Smith ble funnet under ett teppe, kvalt av sitt eget oppkast. Senere etterforskning viser at Anna Nicole døde av en overdose. Kroppen hennes skal ha inneholdt metadon, beroligende midler og slankepiller da hun ble funnet død, og legen fastslår at dødsårsaken var en blanding av dette og naturlige årsaker.


Wallander-stjernen Johanna Sällström blir funnet død. Flere svenske medier hevder at den svenske skuespillerinnen tok sitt eget liv bak lukkede dører i sin egen leilighet i Malmö. Sällström etterlater seg en fire år gammel datter.


2006 var året da flere pikante bilder av kjendiser havnet på avveie, og begynnelsen på 2007 var intet unntak.


Rune Rudberg blir offer for dette. Et svært så pikant bilde av artisten lekker ut på nettet. Bildet viser Rudberg i sexakt med en ukjent kvinne. Få dager etter at bildet ble publisert, gjorde han det klart at han kom til å synge om dette på sin nye plate. Låta "Nå har alle fått se'n, ikke bare de 1001".


Ryan Phillipe (33) finner seg en ny og ung flamme etter skilsmissen fra Reese Witherspoon (31). 33-åringen ryktes å date den 19 år gamle skuespillerinnen Nikki Reed.


Også Cameron Diaz (35) er på flørter'n - igjen. Surfer-kjekkasen Kelly Slater blir dumpet, og ryktene om en romanse mellom Diaz og "Blood Diamond"-stjernen Djimon Hounsou (43).


MARS- Kjærligheten er ikke enkel


Flere norske og utenlandske par gikk fra hverandre i mars måned, og det mest overraskende av dem alle var bruddet mellom "Top Model"-programleder Vendela Kirsebom (40) og politiker Olaf Thommessen (40). Etter å ha vært gift i elleve år, flyttetrThommessen ut av parets felles bolig. Ifølge Se og Hør er hovedårsaken til bruddet at det profilerte paret hadde vokst fra hverandre og trengte distanse.


Idol-yndlingen Sandra Lyng Haugen flytter sammen med kjæresten i februar, men én måned som samboere holdt for det unge paret, og i mars går de to hver til sitt.


Også TV 2-porgramleder Sturla Berg Johansen blir en singel mann idet han og kjæresten Pia Schneider går hver til sitt.


Mars-måned var preget av flere brudd, men det var likevel noen som fant kjærligheten på vårparten.


Like før jul i fjor tok forholdet mellom Janne Formoe (32) og Jan Fredrik Karlsen (34) slutt, men de to klarer ikke leve uten hverandre og i mars finner paret sammen igjen.


Reese Witherspoon (31) nyter singellivet og "Brokeback Mountain"-stjernen Jake Gyllenhaal (27), men paret holder en lav profil i media.

Tidligere prinsesse Alexandra (42) av Danmark gifter seg med sin kjære Martin Jørgensen (29) i Østre Egede kirke. Det var Alexandras sønner Nikolai og Felix som fulgte mamma opp til presten.


Kronprinsesse Mette-Marit mister sin far Sven O.Høiby. Etter et halvt års sykeleie taper Sven O. kampen mot kreften. I et intervju med Se og Hør rett før han går bort avslører Sven O. at han og datteren ble forsonet på dødsleiet.


Marianne Aulie beskylder og navngir to norske kjendiser på direktesendt radio. Hun anklager de to for å ha dopet henne ned og forsøkt å voldta henne i 1993.


APRIL - Kongelig babyjubel


Danskene jubler når lille prinsesse Isabella kommer til verden. Kronprinsesse Mary (35) og kronprins Frederik (39) får sitt andre barn sammen. Den nyfødte prinsessen veier 3550 gram og er 50 cm lang.


Også i Spania jubler man for en kongelig fødsel, kronprinsesse Letizia (34) og kronprins Felipe (39)  får en datter, og hun får navnet Sofia etter sin farmor.


Melanie Brown (32) blir mamma. Hun får datteren Angel Iris sammen med ekskjæresten Eddie Murphy (46)  - som for øvrig nekter for at han er far til "Scary Spice" sitt barn.


Hele Norges Arve "Egon" Opsahl går bort. Natt til 30. april sovner den folkekjære skuespilleren inn på Diakonhjemmet etter lengre tids sykdom. Opsahl blir 85 år gammel.


Tidligere "Farmen"-deltager og TV 2-programleder Barbro Fagerbakk (23) gifter seg med kjæresten Hans Petter Eikesdal (34). Paret har bare vært sammen i to måneder når Barbro pakket kofferten og flyttet til kjæresten i Bergen. Kort tid etter frir Eikesdal til sin flotte kjæreste, og 28 april gir de to hverandre sitt ja i Mariakirken i Bergen.


Flotte Kajsa Lundgaard (32) finner lykken igjen etter Svein Erik Bakkes død i fjor høst. Ettbarnsmoren forelsker seg i den kjekke megleren Marius Alexander Von Ahnen (36).


Cameron Diaz (34) er på flørter'n - igjen! Skuespiller Djimon Hounsou er ikke lenger mannen i Camerons liv. Nå flørter hun villt med David Katzenberg (24), sønn av Hollywood-produsenten Jeffrey Katzenberg.


MAI - Skyter dusjen i filler


Kristian Valen (33) skyter vilt rundt seg hjemme i sin egen leilighet, og blir senere pågrepet av politiet. Kort tid etter forteller Valen at det hele utspilte seg etter en fuktig kveld på byen. Selv hevder Valen at det var en fremmed i leiligheten, og at han kun avfyrte skuddene for å varsle vedkommende om at våpnet ikke var et lekevåpen.


"God kveld Norge"-programleder Dorthe Skappel (44) faller stygt under generalprøven av "Isdans". Under et løft mister dansepartner Janusz Komendera balansen og Dorthe faller med hodet i isen. I hui og hast blir hun fraktet til sykehus. Dager senere blir det kjent at Skappel kunne ha brukket nakken i det stygge fallet. - Jeg er glad jeg lever, sier Dorthe i et intervju med VG. Uken etter fallet leder Dorthe Skappel "Gullruten" i Bergen med en real blåveis.


Superparet Kåre Conradi (36) og Marian Aas Hansen (32) bryter forlovelsen og går hver til sitt. De to planla bryllup allerede i 2006, men bryllupet ble utsatt på grunn av jobb.


Verdensstjernen Boy George (46) må møte i retten etter at han angivelig skal ha holdt norske Audun fanget i sin egen seng i flere timer. I et intervju med Se og Hør står Audun Karlsen frem og snakker om det timeslange kidnappings-marerittet som utspilte seg i artistens leilighet. - Jeg fryktet for livet, og trodde han kom til å misbruke og drepe meg, forteller Karlsen.


David Hasselhoffs (55) bitre skilsmisse får han til å kaste seg ut i det ville nattelivet i Las Vegas. Og en tydelig beruset "Baywatch"-stjerne sjokkerer alle når han filmer seg selv på fylla... Med en halvspist hamburger i den ene hånda, snøvler en gråtkvalt David til kameraet at han føler seg alene. The Hoff" som selv kaller seg en alkoholiker, skal ifølge People.com ha bedt om opptaket, som motivasjon for å unngå flere fyllekuler i framtiden.

Idol-programleder Kyrre Holm Johannessen (33) gifter seg med sin komiker-kjæreste Lisa Tønne. Paret gir hverandre sitt på ja foran venner og familie på Bogstad gård.


Lindsay Lohan (21)  faller for kvinnebedåreren Calum Best (26). De nyter varmen og hverandre på en romantisk tur til Bahamas. Ved flere anledninger blir de observert tett omslynget i vannet og på stranden, og venner avslører at det er alvor mellom de to turtelduene.


JUNI - Får illebefinnende på jobb


Den profilerte NRK-programlederen Ingolf Håkon Teigene dør av hjertesvikt på jobb på Marienlyst. Teigene blir 58 år gammel.


Alejandro Fuentes (19) henter sin nye båt, og dagen etter kjører han sin splitter nye cabincruiser inn i to småbåter ved Fiskebrygga i Kristiansand. - Jeg skulle sette båten i revers og bremse litt i det vi la til, men endte med å gi gass. Alle ble stresset og jeg fikk panikk. Båten kjørte inn i to småbåter, forteller Fuentes noen dager senere til VG.


Linn Skåber (36) blir singel når kjæresten Atle Halstensen flytter ut av parets felles bolig.


Rosenborg-kaptein Roar Strand (37) flytter fra kona Hege. De to var gift i ti år, og har to barn sammen.


JULI - " ... Engler daler ned i skjul" 


Prinsesse Märtha Louise (35) står frem som synsk, og åpner den mye omtalte engleskolen. Sammen med Elisabeth Samnøy åpner hun skolen Astarte Education, som tilbyr treårig opplæring i såkalt "reading", "healing" og "berøring". Oppmerksomheten rundt engleskolen ble for mye å takle for prinsessen som til slutt måtte sykemelde seg.


Se og Hør kommer med nyheten om at skuespillerinnen Hilde Lyrån (43) og ektemannen Anders Moland (41) skal skilles. Ifølge Moland ligger det ingen dramatikk bak bruddet og paret skilles som venner.


Madrugada-gitarist Robert Burås blir funnet død hjemme i sin egen leilighet. Politiet forteller at det ikke lå noe kriminelt bak dødsfallet, og etterforskningen ble avsluttet.


Stjerneregissøren Ingmar Bergman går bort - 89 år gammel. En sterk følelse av at noe er galt gjør at Bergmans norske ekskjæreste Liv Ullmann setter seg på et fly til Sverige for å si farvel til Bergman. Dagen etter døde han...


TV 2-programleder Vår Staude (40) og OL-vinner i padling Knut Holman (38) blir foreldre til en liten gutt. Fødselen finner sted på sykehuset i Arendal.


"Frustrerte fruer"-stjernen Eva Longoria (32) gifter seg med basketballkjæresten Tony Parker på den magiske datoen 07.07.07. Bryllupsfesten holdes i drømmeslottet Vaux Le-Vicomte, som ligger sørøst for Paris.


Og "Alle elsker Mary"-stjernen Cameron Diaz (33) flørter videre. Nå har turen kommet til "Holiday"-motspiller og kvinnebedårer Jude Law (34). Kilder hevder at de to filmstjernene er opp etter ørene forelsket... Har vi hørt den før?


En svært beruset Nick Nolte (66) entrer flyplassen på Hawaii, og etter noen minutter deiser skuespilleren i bakken. Der blir han liggende i hele to timer. En kilde hevder at Nolte måtte ha hjelp for å putte på penger på en sjokoladeautomat...


Fotballstjernen David Beckham (32) signerer for sin nye klubb, LA Galaxy og sammen med kona Victoria (33) forlater han hjemlandet England til fordel for et liv blant stjernene i Hollywood. Beckham-feberen herjer i Hollywood, og paret blir møtt av haglende blitzregn når de ankommer flyplassen i LA.


AUGUST - Frem og tilbake...


Superparet Marian Aas Hansen (32) og Kåre Conradi (36) finner sammen igjen. I mai brøt de to forlovelsen, men etter få måneder fra hverandre har de nå funnet tilbake til hverandre.


Komikerparet Pernille Sørensen (30) og Dagfinn Lyngbø (34) blir foreldre til en liten gutt. Det profilerte paret har vært sammen i syv år, og giftet seg høsten 2006. Sønnen er deres første barn sammen.


Anne Kat. Hærland (35) "gifter" seg med kjæresten Espen Hauglid (30). Paret inviterer til stor bryllupsfest, men overrasker alle når de forteller at de allerede har giftet seg. Ifølge Se og Hør giftet de to seg på en romantisk sydhavsøy i juli, og den hemmelige vielsen fant sted på stranden.


Oi, Cameron Diaz (35) finner seg en ny kjæreste (!). Denne gangen har hun falt for Jessica Simpsons eks John Mayer (29).


Idol-yndlingen Sandra Lyng Haugen (20) ble singel tidligere i år, og på sensommeren finner hun lykken med rap-artisten Diaz (31). Ved flere anledninger blir de to observert hånd i hånd på hans hjemsted Jesheim.


Skuespiller-kjekkasen Owen Wilson (38) forsøker å ta sitt eget liv, og blir kjørt i hui og hast til sykehus. Kilder hevder at Owen kuttet håndleddene og tok en stor mengde med piller. Wilson ble knust da han så ekskjæreste Kate Hudson (28) kysse en annen mann.


SEPTEMBER - Nakensjokk for Disney-stjerne


"High school musical"-stjernen Vanessa Hudgens (18) føyer seg inn i rekken av kjendiser hvis nakenbilder har havnet i feil hender. Vanessa hevder at bildet kun var ment for kjæresten Zac Efrons (19) øyne, men ting går ikke alltid slik en håper... Få dager etter nakenskandalen forteller Vanessa at hun angrer på at hun i det hele tatt tok bildene.


Thomas "St.Thomas" Hansen går bort. Han blir funnet død i sin egen leilighet, men politiet mistenker ikke noe kriminelt bak dødsfallet. St.Thomas blir 31 år gammel.


Den italienske operasangeren Luciano Pavarotti taper kampen mot kreften. Operaikonet blir 71 år gammel.


Superparet Heath Ledger (28) og Michelle Williams (27) går hver til sitt. Paret - som møttes under innspillingen av "Brokeback Mountain" i 2005 - har datteren Mathilda sammen. Kort tid etter bruddet svirrer ryktene om en het romanse mellom Heath og den danske supermodellen Helena Christensen (38). 


"Dansefeber"-finalistene Michelle Purvis (22) og Eric Nerbø (22) forelsker seg. - Vi er veldig forelsket og har det helt fantastisk sammen, sier Michelle til Her og Nå.


Odd Reitan (56) finner lykken med Arne Næss' enke, Camilla Astrup (43). De to har vært venner lenge, men de siste ukene har vennskapet utviklet seg til kjærlighet.


OKTOBER - Bruddet er endelig


Frem og tilbake er like langt for superparet Kåre Conradi (36) og Marian Aas Hansen (32). Etter at det ble slutt i mai, fant de tilbake til hverandre i august, men nå bekrefter Marian at bruddet er endelig.


Britney har lenge kranglet med eksmannen Kevin Federline (27) om hvem som skal ha ansvaret for deres to barn, Sean Preston og Jayden James. Og i oktober kommer nyheten om at Britney mister foreldreretten og må overlate det fulle ansvaret for barna til eksmannen på ubestemt tid.


Skandaleartisten Amy Winehouse (23) blir arrestert for besittelse av narkotika på Hotel Norge i Bergen. Amy blir ilagt en bot på 500 euro.


Baby Borat blir født! Sasha Baron "Borat" Cohen (36) og forloveden Isla Fisher blir foreldre for første gang når lille Olive kommer til verden.


Sykkelstjernen Thor Hushovd (29) gifter seg med sin mangeårige kjæreste Susanne Haaheim (30). Paret gir hverandre sitt ja foran 600 fremmøtte i Grimstad kirke.


En av Norges mest sexy kvinner Ane Dahl Torp (32) gifter seg med kjæresten Sjur Miljeteig (33). Kun den nærmeste familie og venner får delta i den "hemmelige" vielsen. 


Vendela Kirsebom (40) ble singel i mars, og ble med det en av de mest ettertraktede ungkarskvinnene i Norge, men nå har Vendela ifølge ryktene falt for sin personlige coach Ewald Eilertsen.


NOVEMBER - To storheter går bort


Den folkekjære komikeren Grete Kausland går bort. 16.november er det slutt for store lille Grete som til slutt må gi tapt i kampen mot kreften. Kultur-Norge hyller Grete - les mer!


Samme dag går også en annen stor komiker bort. Artist, komiker, imitator og forfatter Trond Kirkvaag må dør etter lengre tids sykdom. Den folkekjære komikeren blir 61 år gammel. Kultur-Norge hyller Kirkvaag - les mer!


"Grey's Anatomy"-stjernen Ellen Pompeo gifter seg med kjæresten Chris Ivery. De to ble smidd i Hymens lenker under en enkel og borgerlig vielse på Manhattan i New York.

Også "Superman Returns"-helten Brandon Routh (28) gifter seg. Han og kjæresten gjennom fire år, Courtney Ford (29) gir hverandre sitt ja på en flott ranch i Santa Barbara.


Kosmetikkarving Celina Midelfart (34) liker menn med penger. Ifølge Se og Hør skal hun og shippingmilliardæren Tor Olav Trøim (44) ha utviklet et kjærlighetsforhold de siste ukene. Midelfart ønsker ikke kommentere sitt privatlivet.


Owen Wilson smiler igjen etter selvmordsforsøket. Ifølge ryktene skal han ha forelsket seg i Jessica Simpson, men er Jessica like interessert i Owen?


Mange hevder nemlig at Jessica finner mannen i sitt liv når hun møter den amerikanske fotballstjernen Tony Romo.


Heath Ledger nyter singellivet. Og det blir ganske hett når han møter vakre Kate Hudson på byen i Hollywood.


Også Marian Aas Hansen (32) forelsker seg igjen etter det andre, og endelige, bruddet med Kåre Conradi. Hun utvikler sterke følelser for "Showgirls"-trommisen Eirik-André Rydningen (35).


Hva ville vel november vært uten en Cameron Diaz-flørt? Nå flørter superstjernen heftig med den styrtrike hotelleieren Liran Peterzil.


Kanskje går Jennifer Aniston (38) en jul med kjæreste i møte... Ryktene vil nemlig ha det til at den flotte "Friends"-stjernen har falt for "Sex og Singelliv"-kjekkasen Jason Lewis (36). Men paret ønsker ingen oppmerksomhet rundt forholdet, og holder derfor en lav profil i media...


DESEMBER - Nytt sjokk for familien Spears


Britneys lillesøster, Jamie Lynn Spears (16) er gravid. 16-åringen og kjæresten Casey Aldridge bestemmer seg for å beholde barnet. Flere medier spekulerer i om Casey kan bli arrestert for å ha gjort kjæresten gravid, men så kommer det frem at han bare er 18 år, og derfor ikke kan straffes for å ha hatt sex med lillesøster Spears.


Skiskytterparet Linda og Roger Grubben blir foreldre for første gang. 3 desember kommer lille LIsa til verden.


Prinsesse Ragnhild og ektemannen Erling Lorentzen blir besteforeldre igjen. Datteren Ragnhild Lorentzen fødte en velskapt datter på et sykehus i California. Den lille jenta blir forløst via keisersnitt to måneder før termin, og veide kun 1,2 kilo.


Ryktene om at Eva Longorias ektemann Tony Parker skal ha vært utro begynner å svirre. En fransk modell hevder å ha hatt en affære med basketballspilleren kort tid etter at han sa ja til vakre Eva. Modellen hevder også at Parker skal ha gitt henne telefonnummeret hans på sin egen bryllupsdag. (!)


Årets Idol-vinner er Glenn Lyse (33) fra Stavanger! Den sjarmerende pub-sangeren slår unggutten Bjørn Johan Muri (17) med god margin, og kan kalle seg Norges nye superstjerne.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer