Katy Perry:

- Slik var mitt første møte med Orlando

Avslørte kjærlighetsdetaljer under premieren av «American Idol».

ÅPNER OPP OM FØRSTE MØTE: Sangstjernen Katy Perry og Orlando Bloom forlovet seg nylig, og nå åpner hun opp om deres første møte under Golden Globe-utdelingen i 2016 (bildet). Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP OM FØRSTE MØTE: Sangstjernen Katy Perry og Orlando Bloom forlovet seg nylig, og nå åpner hun opp om deres første møte under Golden Globe-utdelingen i 2016 (bildet). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen etter selveste Valentinsdagen avslørte stjerneparet Katy Perry (34) og Orlando Bloom (42) på Instagram at de hadde forlovet seg.

På Instagram-bildet kunne man se Perry og Bloom i forgrunnen, mens en rekke røde hjerteballonger dekket veggen bak.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

På fingeren hadde sangfuglen en imponerende ring bestående av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon. I tillegg kunne det se ut til at sangstjernen hadde latt gledestårene strømme fritt, ettersom øynene hennes så tydelig røde og hovne ut.

Paret har datet siden 2016, og det har ikke vært helt enkelt å holde tritt med statusen mellom de to. Men etter en liten pause i 2017, tyder alt på at de to stjernene nå har slått seg mer til ro.

Stjal burgeren

Samtidig er det mange som har vært nysgjerrige på hvordan de to møttes og etterhvert ble kjærester. Og under sesongpremieren av «American Idol» nylig, kunne Perry røpe detaljer om sitt første møte med sin kjekke forlovede.

Ifølge News.com.au var det etter at en deltager fortalte at hun jobbet i den amerikanske fastfood-kjeden In-N-Out, at artisten bestemte seg for å lette på sløret.

- Jeg møtte kjæresten min over et måltid fra In-N-Out, utbrøt Perry, og fortsatte:

- Vi var på Golden Globe-utdelingen, men vi var ikke sammen. Jeg fikk sikkerhetsvakten min til å hente ti burgere fra In-N-Out, og plutselig ser jeg hånden til Orlando stikke frem. Han satt ikke ved bordet vårt en gang, han bare strakk seg inn og tok en av burgerne, og jeg ropte: «Hei, det er min burger!».

NYFORLOVET: Katy Perry fotografert i New York for et par uker siden, med forlovelsesringen godt synlig. Foto: NTB scanpix
NYFORLOVET: Katy Perry fotografert i New York for et par uker siden, med forlovelsesringen godt synlig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den 34 år gamle sangstjernen, som er dommer i «American Idol», innrømmet også under sendingen at øyeblikket viste seg å lede til ekte kjærlighet.

Katy Perry har for øvrig tidligere uttalt at hun elsker cheeseburgeren fra In-N-Out Burger. Men etter alt å dømme setter hun altså Orlando Bloom enda høyere.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Åpnet opp om frieriet

Tidligere denne måneden, kun to uker etter forlovelsen, avslørte artisten også hvordan frieriet fant sted.

- Det var på Valentinsdagen. Vi dro ut for å spise, og jeg trodde vi skulle se på kunst etter middag. I stedet stoppet vi opp foran et helikopter, avslørte hun da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!», skrev Us Weekly.

- Det var utrolig søtt. Inne i helikopteret spurte han meg om jeg ville gifte meg med ham, la sangstjernen til.

Men frieriet gikk ikke helt smertefritt for seg.

«Ringenes herre»-stjernen hadde skrevet ned fine ting til Perry på en lapp som hun skulle lese. Tanken var å distrahere henne mens han gjorde seg klar til å fri.

PLEIET KJÆRLIGHETEN: .I desember tilbrakte de to turtelduene late dager sammen på Hawaii. Foto: NTB scanpix
PLEIET KJÆRLIGHETEN: .I desember tilbrakte de to turtelduene late dager sammen på Hawaii. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mens Perry leste denne lappen, hadde Orlando Bloom sitt svare strev med å fiske boksen med forlovelsesringen ut av jakkelomma.

- Han prøvde å få ringen ut av lomma, men boksen var for stor, så den rev i stykker stoffet. Albuen hans smalt rett inn i champagneflasken, røpet artisten videre.

Men enden på visa ble likevel en suksess.

- Helikopteret landet til slutt på et tak, og det føltes akkurat som i en James Bond-film. Alle hadde trådløse øreplugger, og da vi kom inn var hele familien min og alle vennene mine samlet. Han var så flink, skrøt hun.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Rasistisk skodrama

Selv om alt tilsynelatende er en dans på roser på kjærlighetsfronten, har ikke alt vært like hyggelig for Perry den siste tiden. Nylig havnet hun i en storm av uventede rasismeanklager.

«Teenage Dream»-sangeren har nemlig designet en egen kleskolleksjon, der skoene er blitt anklaget for å se ut som et «mørkhudet ansikt». Det har vakt reaksjoner.

Ifølge Variety så Perry seg derfor nødt til å fjerne to par med mokkasiner fra sin nyeste kolleksjon etter at de ble kritisert for å være rasistiske.

Den siste tida har nemlig såkalt «blackface» sørget for flere overskrifter i både inn- og utland. I USA var det black history month i februar, som vil si at det fokuseres ekstra på afroamerikaneres kultur og historie.

TRUKKET: Denne skoen fikk flere «blackface»-anklager, og er nå trukket fra markedet. Foto: Produsenten
TRUKKET: Denne skoen fikk flere «blackface»-anklager, og er nå trukket fra markedet. Foto: Produsenten Vis mer

De to skoparene, med navnene «Rye Face Slip On Loafers» og «Ora Face Block Heel Sandal», er nemlig utstyrt med øyne, nese og munn. Sistnevnte detalj er det flere som reagerte på.

Munnen er stor og rød, som flere mener kan minne om en karikert utgave av mørkhudede mennesker. Skoene kommer i både beige og sort, og det er kun sistnevnte som mottok store mengder kritikk.

Kritikken haglet

Blant andre delte «Empire»-regissør Eric Haywood et bilde av skoene på Twitter, der han den ellevte februar trakk linjer mellom skoen og den historiske måneden amerikanerne da var inne i. Flere andre Twitter-brukere kastet seg på.

«Kan vi bare lage en regel om at mennesker som ikke er svarte ikke kan lage et produkt eller en tjeneste som inneholder eller bruker en kombinasjon av «black + face»», skrev en bruker.

Kritikken haglet, og produsentene så seg til slutt nødt til å fjerne skoene fra stjernas nettsider. I tillegg fjernet kjeder som Wallmart og Dillards også skoene fra sine filialer og nettsider.

Det er blitt hevdet at det aldri var stjernens intensjon å fornærme noen med designen, men hun har ennå ikke uttalt seg personlig om skoskandalen.

LES OGSÅ: Katy Perry avslørte sin dårligste elsker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer