Slik var min verste «blind date»

- Jeg visste daten var over etter ti minutter...

FÆL DATE: Filmstjernen forsto raskt at daten aldri ville føre noe sted. Foto: All Over Press
FÆL DATE: Filmstjernen forsto raskt at daten aldri ville føre noe sted. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Reese Witherspoon (34) forteller i et nytt intervju om sin aller verste «blind date».

- Det var en fyr som rettet på språkbruken min på en «blind date», og jeg visste i løpet av de første ti minuttene at daten var over, forteller skuespilleren ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Den sjarmerende stjernen forstår ikke helt hva det var som gikk galt.

- Man retter ikke på noen sin språkbruk, spesielt ikke på en date. Jeg vet ikke hva jeg gjorde feil. Jeg er fra Tennessee. Kanskje jeg brukte ordet «ain't» eller noe, sier hun.

Reese er for tiden sammen med Jim Toth, og det har blitt spekulert i om paret kommer til å forlove seg før nyttår. RadarOnline.com skrev at Toth ble observert i flere juvel-butikker i Los Angeles.

- Han så etter noe rundt tre eller fire karat. Reese vil sannsynligvis ikke gå med noe større enn det, siden hun ikke er skrytete. Men prisen var ikke noe tema, fortalte en kilde til nettstedet.

Filmstjernen hevder hun går rundt og snakker om forhold og kjærlighet dagen lang.

- Jeg er bokstavelig talt den jenta som konstant snakker om forhold. Jeg legger på etter å ha snakket med en venn, og tar telefonen for å ringe en annen. Det er en fortløpende dialog dagen lang. Jeg kan ikke forstå en kvinne som ikke snakker om kjærlighet og forhold.

Witherspoon skilte seg fra Ryan Phillippe i 2007. I tiden etter fant hun lykken med Jake Gyllenhaal, men forholdet tok slutt i 2009. Nå smiler lykken for Witherspoon og Toth.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Han kommer til å fri snart