Slik var Megan Fox` bryllup

Detaljer om skuespillernes bryllup har lekket til pressen...

HEMMELIGHETSKREMMERI: Megan Fox og Brian Austin Greens bryllup var så hemmelig at selv Megans mor ikke var invitert. Men nå har bilder fra skuespillernes bryllup lekket til pressen. Foto: All Over Press
HEMMELIGHETSKREMMERI: Megan Fox og Brian Austin Greens bryllup var så hemmelig at selv Megans mor ikke var invitert. Men nå har bilder fra skuespillernes bryllup lekket til pressen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Transformers»-stjernen Megan Fox (24) og skuespilleren Brian Austin Green (36) giftet seg under en hemmelig seremoni i Mau forrige måned.

Det var mye hemmelighetskremmeri rundt bryllupet, og selv ikke Megans mor var invitert. Men nå har kjendisnettstedet Entertainment Tonight fått tak i lekkede bilder fra Megan og Brians summerbryllup på hotellet Four Seasons på Maui, Hawaii.

Brunetten var en utrolig vakker brud. Hun så helt perfekt ut i en brudekreasjon av silke og chiffon, skriver Pop Crunch. Kjolen var fra designermerket Armani.

Brians sønn, Kassius (8) var ringbærer under bryllupet. Sønnen har Green sammen med sin ekskjæreste, «Las Vegas»-stjernen Vanessa Marcil. Ringen ble båret i et kamskjell.

Etter at bryllupsløftene ble avgitt, brukte paret te-bladet for å velsigne et spesielt vielses-armebånd, også bært av Brians sønn.

- De er overlykkelige over å være gift, og de virker så komfortable med hverandre. De vet begge at de hører sammen, sier en venn av paret til People.

Megan Fox har vært sammen med Brian - kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210» - siden de møttes under innspillngen av TV-serien «Hope and Faith» i 2004.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Dumpet moren fra bryllupet