HADDE MYE GØY: - Jeg kan sitte med Anna ved kjøkkenbordet, mens en liten drittsak som ingen synes er morsom kan bli forferdelig morsom for oss. Jeg har aldri grått så mye i hele mitt liv, sier vinneren av «Anna Anka søker assistent», Simon Leisjö. Foto: STELLA PICTURES
HADDE MYE GØY: - Jeg kan sitte med Anna ved kjøkkenbordet, mens en liten drittsak som ingen synes er morsom kan bli forferdelig morsom for oss. Jeg har aldri grått så mye i hele mitt liv, sier vinneren av «Anna Anka søker assistent», Simon Leisjö. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Slik var livet med Anna Anka

Svenske Simon har aldri ledd så mye i hele sitt liv...

SEHER.NO: Simon Leisjö (39) forlot sin jobb som lærervikar og dro til USA. Håpet hans var å vinne TV-programmet «Anna Anka søker assistent». Vant, det gjorde han også.

Da TV-programmet var over, begynte jobben hans på ordentlig. Til Expressen forteller nå Leisjö hvordan Anna Anka er som person når kameraene er slått fullstendig av.

- Hun er en fantastisk person, sier han til den svenske avisen.

Den tidligere lærervikaren beskriver tiden som TV-profilens assistent som lærerik og framfor alt morsom. Samtidig er dagene fulle av intern humor, avslører han.

- Jeg kan sitte med Anna ved kjøkkenbordet, mens en liten drittsak som ingen andre synes er morsom kunne bli en sak vi skrattet kjempemye av. Jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv.
 
Etter tre måneder som den svenske Hollywoodfruens assistent, var det derimot nok for Leisjö. Kravet til å være tilgjengelig hele døgnet ble rett og slett for mye.

- Jeg kjente at det ikke var min greie å være tilgjengelig hele tiden. Men jeg ga det et ærlig forsøk. Jeg trivdes i arbeidet og hadde fortsatt der dersom jeg hadde hatt en fastlagt arbeidstid, forteller Simon Leisjö, som innrømmer at han har lært en del av sin arbeidsgiver.

- Når man lever så nært, da lærer man av hverandre. Det har vært en fantastisk opplevelse, og jeg har utviklet meg som menneske, sier han til Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avviser romanse med Anna Anka