«Svenske Hollywoodfruer»:

Slik var livet før de ble berømte

Traff mangemillionær som servitør, usikkerhet om egen opprinnelse, og mørke påstander rundt oppholdstillatelse.

STORE PROFILER: Gunilla Persson, Anna Anka og Maria Montazami er kanskje de tre profilene som har gjort seg mest bemerket gjennom realityserien «Svenske Hollywoodfruer». Slik var deres reise fra Sverige til USA. Foto: NTB Scanpix
STORE PROFILER: Gunilla Persson, Anna Anka og Maria Montazami er kanskje de tre profilene som har gjort seg mest bemerket gjennom realityserien «Svenske Hollywoodfruer». Slik var deres reise fra Sverige til USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Profilene i «Svenske Hollywoodfruer» har i en årrekke åpnet dørene til sine praktvillaer og latt tv-seerne få et glimt av deres luksuriøse tilværelser.

Under solskinnet og palmetrærne i Los Angeles lever fruene tilsynelatende bekymringsfrie hverdager - som regel, i alle fall.

Selv om tv-profilene tilsynelatende har nok til salt i grøten, og vel så det, har flere av dem tidligere fått kjenne på det å leve under enklere kår.

- Brukte meg for oppholdstillatelse

For en av de mest omtalte og kontroversielle fruene, Gunilla Persson (59), har veien mot toppen ikke gått helt knirkefritt for seg.

Persson ble født i middelalderbyen Norrköping i Sverige i 1958. I hjemlandet startet hun sin karriere innen radio, hvor hun gjorde små portrettintervjuer med kjendiser. Allerede som ung kvinne visste tv-profilen imidlertid at hun ønsket å satse større.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer