Lothepus, Vendela og Petter på Se og Hør-fest

Slik var festen etter Kjendisgallaen

Det ble god stemning da gjestene spådde hvem som ville bli festens midtpunkt.

KJENDISGALLA: Se hvem kjendisene tippet som vinner av festen! Video: Se og HørVis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Flere av de norske stjernene som var på Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld, har nok mildt sagt en blåmandag i dag. Etter utdeling av flere ærverdige priser på Grand Hotel, flyttet gjestene seg til Grand Café - der en ellevill fest ventet på dem.

Champagneføringen var høy da tv-profiler som Lilli Bendriss, Kristian Valen, Linni Meister og Trude Drevland entret dansegulvet. Ingen var derimot i tvil om hvem som trolig ble festens vinner og naturlige midtpunkt.

  • Se den festlige videoen øverst i saken!

Se og Hør spurte et knippe kjendiser om hvem de trodde ville ta natten med storm. Prisen gikk ærbødigst til ingen ringere enn Leif Einar Lothe, bedre kjent for det norske folk som «Lothepus».

NESTEN FORLOVET: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom og Paradise-vinner Petter Pilgaard fant tonen under første sesong av Farmen Kjendis. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

- Vært på pub i hele dag

Tone Damli kunne blant andre melde at «Lothe har jo vært på pub i hele dag, så vi får se».

- Stemmer det at du vinner festen?

- Jaha, det kan jeg nok tenke meg, men det er nok Linni Meister som gjør det. Hun er jo «meisteren» uansett hva. Linni vinner uansett, svarer Lothepus og ler.

- Det var jo det jeg sa! Men jeg deler uansett prisen med deg, sier en henrykt Linni og snur seg mot «Farmen kjendis»-vinneren - som hun for øvrig var på gården sammen med under innspillingen av suksessprogrammets første sesong.

Tidligere bergensordfører og «Skal vi danse»-deltaker Trude Drevland satte også en knapp på Lothe, men håpet at hun selv også skulle vinne festen natt til mandag. Først måtte de derimot ha seg en røyk.

Det flotte og festklare paret Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom rettet derimot spådommene sine mot hverandre. Mens Kirsebom kunne meddele at kjæresten for lengst hadde stukket av med seierspokalen, var Pilgaard av en annen oppfatning.

- Det ser jo ut som det er Vendela, da. Hun har jo allerede begynt å danse og kose seg, fortalte kveldens konferansier.

KAOS: Klarsynte Lilli Bendriss mener 2018 blir et år med mye kaos. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Ny kjæreste

Bertine Zetlitz trakk på sin side frem Leo Ajkics nye kjæreste, og omtalte henne som noe av det flotteste hun hadde sett på lenge.

Under Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld kom Leo nemlig sammen med sin kjære. Etter å ha vunnet pris for årets forbilde, en pris han for øvrig mottok med tårer på scenen, gikk tv-profilen ut for å mingle med andre gjester.

Saken fortsetter under bildene.

NY KJÆRESTE: Leo Ajkic stakk av med pris søndag kveld. Med seg på festen hadde han sin nye kjæreste, Chiku Msombeli. Foto: Andreas Fadum
NY KJÆRESTE: Leo Ajkic stakk av med pris søndag kveld. Med seg på festen hadde han sin nye kjæreste, Chiku Msombeli. Foto: Andreas Fadum Vis mer
I FESTHUMØR: Linni Meister, Nadya Khamitskaya, Mia Gundersen og Carina Dahl koste seg på festen. Foto: Espen Solli
I FESTHUMØR: Linni Meister, Nadya Khamitskaya, Mia Gundersen og Carina Dahl koste seg på festen. Foto: Espen Solli Vis mer

Da viste han også frem Chiku Msombeli. Overfor Se og Hør kunne paret bekrefte romansen.

- Ja, det stemmer at vi er sammen. Jeg vil helst ikke fortelle noe om hvor lenge vi har vært sammen eller hvor vi møttes, det blir litt for privat i kveld. Men ja, vi har funnet kjærligheten, sa en stolt Ajkic og lente seg mot sin utkårede.

- Jeg er veldig stolt av ham. Det er ikke hver dag kjæresten din får en sånn utmerkelse, sa Chiku og kysset kjæresten.

Paret fortalte videre at de skulle kose seg utover kvelden, og utelukket ikke at det trolig ble noen glass med vin og hygge.

- Det er jo litt gøy å få lov til å ta del i denne verdenen. Det er ikke hver dag man får dratt på noe sånt, sa hun til Leo.

LES OGSÅ: Se kjendisene stråle på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer