Kim Kardashian og Kanye West:

Slik var ferien som skal «redde» ekteskapet

- De kommer bedre overens.

KOMMER OVERENS: Kim Kardashian West og Kanye West har det angivelig bedre sammen etter familieturen til Karibia. Her er de avbildet under Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix
KOMMER OVERENS: Kim Kardashian West og Kanye West har det angivelig bedre sammen etter familieturen til Karibia. Her er de avbildet under Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har vært alt annet enn normale for realitystjernen Kim Kardashian West (39) og ektemannen Kanye West (43).

Kanye har lirt av seg flere absurde uttalelser på Twitter - der han blant annet sa han ville skilles fra kona og omtalte svigermor Kris Jenner (64) som «Kris Jong-un».

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Senere ble «Kimye» observert i en bil på ranchen deres i Wyoming. Bildene fikk mye oppmerksomhet ettersom Kim lot til å være tydelig opprørt.

Det har dessuten versert skilsmisserykter, og at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen skal ha gått til en skilsmisseadvokat i kjølvannet av alt oppstyret.

Etter alt som har foregått mellom ektefellene, later det nå imidlertid til at stjerneparet forsøker å redde ekteskapet.

TRØBBEL?: Kim skal ha vurdert skilsmisse, men det later nå til at ekteparet forsøker å reparere forholdet ved hjelp av en liten ferie. Her er de fotografert i New York City. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL?: Kim skal ha vurdert skilsmisse, men det later nå til at ekteparet forsøker å reparere forholdet ved hjelp av en liten ferie. Her er de fotografert i New York City. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vellykket ferietur

Kim og Kanye tok nemlig nylig en avstikker til Karibia, nærmere bestemt til Den dominikanske republikk - sammen med barna North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1).

- Kim og Kanyes tur er ikke en romantisk ferie. Det er mer en sjanse for dem til å koble litt av fra kaoset i Wyoming, fortalte en kilde til The Sun.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen skal også ha bedt med seg pastoren som viet dem i bryllupet på reisen.

Nå melder People at Kim og Kanye skal ha vendt snuten hjem igjen til USA, og landet i Miami. Ferieturen skal angivelig ha vært en suksess.

- De har hatt en fin familieuke i Den dominikanske republikk. De skal fortsette familieferien i Colorado, forteller en kilde til magasinet.

FAMILIEFERIE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har vært på ferie i Karibia. Nylig landet de i Miami. Her stiger realityprofilen ut av et privatfly med sine to døtre. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEFERIE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har vært på ferie i Karibia. Nylig landet de i Miami. Her stiger realityprofilen ut av et privatfly med sine to døtre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre røper kilden at Kim og Kanye ser ut til å komme overens og at de ser «mye gladere ut».

En annen kilde forteller at 43-åringen angivelig har det mye bedre med seg selv.

- Han nyter virkelig tiden med familien akurat nå. Han er på et bra sted i livet, og føler seg kreativt inspirert.

Og det kan også se ut til at rapperen trolig er i godt humør for tiden. Under ferieturen postet han nemlig en video av seg selv og datteren North på Twitter.

I videosnutten spør datteren Kanye hvilken dag det er, hvorpå han svarer: «Det er fredag!». Videre hopper 43-åringen ut av kjøretøyet, og begynner å vise frem danseferdighetene. 7-åringen følger etter. I bakgrunnen høres Kims latter.

View this post on Instagram

Christmas Eve 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Turbulent

Hele rabalderet mellom ekteparet startet som nevnt da Kanye i en eksplosiv Twitter-tirade skrev at han har forsøkt å skille seg fra realitystjernen, og at abort ble vurdert da Kim var gravid med deres første barn.

Noen få dager senere la imidlertid rapperen seg flat, og tryglet 39-åringen om å tilgi ham.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg vil beklage til kona mi Kim for at jeg gikk offentlig med noe som er veldig privat. Jeg sto ikke opp for henne på samme måte som hun har gjort for meg», skrev han, og fortsatte:

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

«Til Kim vil jeg si at jeg vet jeg påførte deg smerte. Vær snill og tilgi meg. Takk for at du alltid er der for meg».

Noen dager senere tok Kim bladet fra munnen og fortalte åpent om ektemannen, som sliter med psykiske utfordringer og bipolar lidelse.

- Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans, åpnet hun uttalelsen med.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

LES OGSÅ: Flytur skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer