Katarina Flatland giftet seg:

Slik var eventyrbryllupet

- Jeg har aldri vært så lykkelig.

STØRST AV ALT: Katarina Flatland og Harald Dobloug ga hverandre sitt ja i idylliske omgivelser på Fyn i Danmark. Det vakre brudeparet strålte for hverandre og gjestene. Foto: Espen Solli / Se og Hør
STØRST AV ALT: Katarina Flatland og Harald Dobloug ga hverandre sitt ja i idylliske omgivelser på Fyn i Danmark. Det vakre brudeparet strålte for hverandre og gjestene. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er det største jeg har opplevd, mitt livs lykkeligste øyeblikk. Det er alt jeg har drømt om, sier Katarina Flatland (28) til Se og Hør.

TV-stjernen og lege Harald Dobloug (28) er nå for rette ektefolk å regne, etter å ha gitt hverandre sitt ja i en vakker seremoni i nydelige Vindinge kirke utenfor Nyborg i Danmark.

Bare noen mil unna H.C. Andersens fødeby Odense ble det feiret et så makeløst bryllup at man nesten skulle tro at det var ført i pennen av den store dikteren selv. Aldri har det vel vært deiligere å være norsk i Danmark.

Helt fantastisk

- Det føles så trygt og godt å kalle Harald for min ektefelle. Han er mannen i mitt liv, sier Katarina til Se og Hør.

At de to er som skapt for hverandre, er tydelig for alle rundt dem, og de nygifte er flinke til å fortelle hverandre om sine følelser.

- Å få gifte seg med Katarina er en ubeskrivelig god følelse. Hun er det mest fantastiske mennesket jeg vet om. Hun er alt i én pakke, og at hun nå er kona mi, er helt fantastisk, sier Harald.

Tårefylt

Sjømannsprest Pål Kristian Balstad (39) viet det flotte paret foran 80 norske gjester, alle venner og familie av brudeparet. Katarinas venninne Victoria Vinje (26) sang «Fordi eg elskar deg» og «Power of Love», mens tårene rant både for brud og brudgom - og de fleste av gjestene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer