Bill og Melinda Gates:

Slik var ekteskapet bak lukkede dører

Bill og Melinda Gates skal skilles etter 27 år som mann og kone.

SKILLES: Bill og Melinda Gates skilles etter 27 år som ektepar. Nå har det blusset opp flere overraskende detaljer fra livet deres sammen. Her avbildet i 1998. Foto: Jeff Christensen / Reuters / NTB
SKILLES: Bill og Melinda Gates skilles etter 27 år som ektepar. Nå har det blusset opp flere overraskende detaljer fra livet deres sammen. Her avbildet i 1998. Foto: Jeff Christensen / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Da nyheten kom om at Microsoft-grunnlegger Bill Gates (65) og kona Melinda Gates (56) skulle skilles, var det nok flere som sperret opp øynene. Paret har nemlig vært gift i hele 27 år, og kjærester enda lenger.

Paret møttes altså i 1987, da Melinda begynte å jobbe i Microsoft, og har de tre barna Jennifer Katharine (25), Rory John (21) og Phoebe Adler (18) sammen. I 1994 ble de mann og kone.

Til tross for at skilsmissenyheten kom som et sjokk for de fleste, kan det tenkes at ikke alle satt kaffen i halsen. Tar man et dypdykk i det lange ekteskapet, ser man at det har inneholdt både ferieturer med eksen og avvisning.

Man rekker naturligvis å gjøre mye i løpet av 27 år, og nå har det blusset opp flere overraskende detaljer om milliardæren og hans snart fraskilte kones liv sammen.

- Ikke spontan nok

Bill og Melinda har vært et av verdens mest kjente par de siste tre tiårene. Ekteparet har gått gjennom tre fødsler, karrierefremgang og livets store gleder, og dype daler, sammen.

At det skulle bli de to, var imidlertid ikke en selvfølge. Til tross for at han er et av de mest suksessrike menneskene i verden, var Melinda mindre imponert da han først spurte om å få et stevnemøte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer