SNART UTE: Lindsay Lohan er snart ferdig med det pålagte oppholdet på avrusningsklinikken. Foto: FameFlynet
SNART UTE: Lindsay Lohan er snart ferdig med det pålagte oppholdet på avrusningsklinikken. Foto: FameFlynetVis mer

Slik var det å jobbe med Lindsay Lohan

«The Canyons»-regissør Paul Schrader syntes skuespilleren var en diva.

SEOGHØR.NO:  Filmstjernen Lindsay Lohan (27) har de siste årene flere ganger havnet i medias søkelys på grunn av sitt ville partyliv, og hyppige konflikter med politiet.

Lohan har blant annet blitt dømt for fyllekjøring og butikktyveri, og ble i år tvangsinnlagt på en klinikk for rusmisbrukere.

Nå er derimot Lohan snart klar til å forlate avrusningsklinikken og vende tilbake til Hollywood. Men ikke alle står klare med åpne armer for å ta imot «Mean Girls»-stjernen.

I en ny artikkel i magasinet Film Comment forteller regissøren av hennes kommende film, «The Canyons», at det å jobbe med Lindsay virkelig var en prøvelse.

- Punktlighet, utbrudd, møtte ikke opp, diva og dramatisk, sier den legendariske regissøren Paul Schrader som hadde store problemer med Lohan under innspillingen ifølge Radaronline.com.

- Lindsay mente at hun må oppleve en følelse for å kunne spille den. Det fører til en hel masse følelser, utsettelser og drama på filmsettet. På det området er hun ganske lik idolet sitt, Marilyn Monroe, mener regissøren. 

Han forteller videre at Lohan nok er en bedre skuespiller enn den legendariske amerikanske forside-piken, men at de nok sliter med den samme utfordringen.

- Jeg mener Lohan har et større naturlig talent enn det Monroe hadde, men som Monroe, sliter Lindsay med å late som. Monroe og Lohan balanserer på den tynne linjen som strekker seg mellom skuespillere og kjendiser. Mennesker som er profesjonelle gjør mer eller mindre alle jobber på den samme måten. Men de som som er i midten, de kommer under huden vår på en måte som kontrollerte skuespillere ikke klarer å gjøre.

Filmen «The Canyons» har verdenspremiere 20 juli i New York, men skal også vises på blant annet filmfestivalen i Venezia. Lindsay håper hun har mulighet til å bli med til Italia.

LES OGSÅ:    - Jeg likte ecstasy bedre enn kokain