Michael Jackson og Macaulay Culkin:

Slik var deres uvanlige vennskap

- Det er nesten lett å si at forholdet vårt var «rart», men det var ikke det.

NÆRT VENNSKAP: I kjølvannet av dokumentaren «Leaving Neverland», har mange blitt nysgjerrige på forholdet mellom Michael Jackson og Macaulay Culkin. Foto: NTB Scanpix
NÆRT VENNSKAP: I kjølvannet av dokumentaren «Leaving Neverland», har mange blitt nysgjerrige på forholdet mellom Michael Jackson og Macaulay Culkin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mars hadde HBOs fire timer lange dokumentar om avdøde Michael Jackson, «Leaving Neverland», premiere i USA. I dokumentaren møter vi Wade Robson (36) og James Safechuck (41), som begge hevder at popkongen begikk overgrep mot dem da de var barn.

Både Robson og Safechuck har ved tidligere anledninger forsvart Jackson i retten, og i 2005 var det to nøkkelvitner som reddet «Bad»-sangeren fra å bli dømt til fengsel for barneovergrep.

Den ene var Wade Robson, som i seinere tid har hevdet at han løy i retten, og den andre var Macaulay Culkin (38).

Saken fortsetter nedenfor.

Culkin, som mange kjenner fra «Hjemme Alene»-filmene, har i alle år støttet den avdøde popstjerna - og omtalt anklagene som «helt latterlige». I kjølvannet av den mye omtalte HBO-dokumentaren er det imidlertid mange som er blitt nysgjerrige på forholdet mellom Culkin og Jackson.

Hadde mye til felles

Ifølge australske News, møttes Jackson og Culkin for første gang da sistnevnte var ni år gammel. Niåringen var med i oppsetningen av «Nøtteknekkeren» på Lincoln Center i New York, og popkongen hilste på ham backstage sammen med nåværende president Donald Trump (72).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer