KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Lars Tomas Sletten Kapelrud og Lene Camilla Sigvarhsen har virkelig funnet tonen. Men foreløpig kan de ikke avsløre om de blir kjærester eller ikke... Foto: TV 2
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Lars Tomas Sletten Kapelrud og Lene Camilla Sigvarhsen har virkelig funnet tonen. Men foreløpig kan de ikke avsløre om de blir kjærester eller ikke... Foto: TV 2Vis mer

Slik var deres første natt sammen

Lene Camilla avslører hva som skjedde bak lukkede dører.

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på Kjærligheten» fikk vi se at bonden Lars Tomas Sletten Kapelrud (34) var på hjemmebesøk hos hans utvalgte frier Lene Camilla Sigvathsen (25). Besøket gikk over all forventning kan Lene Camilla fortelle. 

- Hele familien min likte ham kjempegodt. Tilbakemeldingene fra dem var strålende. De mente at han passet perfekt til meg, sier en forelsket frier til Se og Hør.

Natta før han kom på besøk hadde de ikke sett hverandre på to lange uker. Lene Camilla forteller at hun knapt klarte å sove natten før gjensynet med bondekjekkasen. 

- Da han kom gående mot innkjørselen ville jeg helst bare løpe alt jeg kunne og kaste meg i armene hans. Jeg føler jeg er forelsket og jeg merker at jeg bryr meg veldig mye om at han skal ha det godt. Vi har det godt sammen, sier hun. 

Foreløpig kan hun ikke avsløre om de blir et par eller ikke. De er fortsatt helt i startfasen og har mange utfordringer - spesielt med tanke på nåværende boavstand. Men Lene Camilla ser lyst på det. 

- Jeg har veldig lyst å flytte til Brønnøysund. Det er en fantastisk gård, og en utrolig flott natur rundt. Jeg drømmer fortsatt om barn og familie, og selvsagt aller helst sammen med Lars Tomas, stråler hun. 

I kveldens episode får vi også se at Lene Camilla inviterer Lars Tomas til å sove i samme seng i foreldrenes hus. Dette var første natt de hadde sammen. Hun forteller gjerne hvordan natta var. 

- Det var først og fremst veldig koselig å sove i samme seng som han. Men det var ekstra godt å sove i armkroken hans. Og ja, jeg sov ekstremt godt, flirer hun. 

Hun forteller også om følelsene av å sove sammen med drømmemannen for første gang. 

- Det var som en drøm - og det ga mersmak å sove sammen med ham. Vi hadde også noen gode samtaler i senga før vi sovnet. Det var en meget god opplevelse, sier hun. 

Det skiller ni år dem i mellom. Aldersforskjellen står likevel ikke i veien for kjærligheten skal vi tro Lene Camilla. 

- Forskjellen er uvesentlig. Våre personligheter og kjemien vi har overgår aldersforskjellen, sier hun. 

LES OGSÅ: Nå er kjærlighetsvalgene tatt