Alexis Sharkey:

Slik var den siste tiden før sjokkdødsfallet

Over en uke har gått siden influenseren Alexis Sharkey ble funnet død, naken i veikanten. Dødsfallet er fortsatt et mysterium.

FUNNET DØD: Den amerikanske influenseren Alexis Sharkey ble funnet død, naken i en veikant for en drøy uke siden. Slik var den siste tiden før sjokkdødsfallet. Foto: Skjermdump fra Instagram
FUNNET DØD: Den amerikanske influenseren Alexis Sharkey ble funnet død, naken i en veikant for en drøy uke siden. Slik var den siste tiden før sjokkdødsfallet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Over en uke har gått siden den grusomme nyheten kom om at den amerikanske influenseren, 26 år gamle Alexis Sharkey, ble funnet død, naken i veikanten i Houston i Texas.

26-åringen skulle bare møte noen av vennene sine for en uskyldig filmkveld lørdag 28. november, men dukket aldri opp.

Venninnen Tanya Ricardo har tidligere fortalt KHOU-11 at hun snakket med 26-åringen dagen før for å bekrefte at hun kom på filmkvelden. Samtalen tok slutt og tolv timer gikk forbi uten at Tanya hørte noe fra venninnen.

Alexis' sosiale medier var tomme for oppdateringer, og oppringningene og meldingene som tikket inn ble aldri besvart. Bekymringsrynkene og en klump i magen dukket opp hos familie og nære venner av Alexis.

Ifølge både venner og familie var dette veldig ulikt henne.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

- En utstillingsdukke

Tanya tok grep og hastet bort til Sharkeys leilighet, som hun delte med ektemannen Tom Sharkey (49). Hun banket iherdig på ytterdøren, men ingen svarte. Politiet ble kontaktet og Alexis ble meldt savnet av Tanya lørdag ettermiddag.

Langs Red Haw Lane tidligere den lørdagen ante en lastebilsjåfør fred og ingen fare. Det han ikke visste denne morgenen var at han snart kom til å oppdage et grufullt syn - Alexis Sharkeys nakne kropp i veikanten.

- Han sa at han trodde han hadde sett en kropp eller en utstillingsdukke. Han var ikke helt sikker, og han fortalte at han ikke kom til å stoppe fordi han var redd og usikker på hva dette var. Så han spurte meg om jeg kunne komme for å sjekke, har veilederen til lastebilsjåføren, John Richardson, tidligere fortalt KHOU-11.

De besluttet at de begge skulle dra tilbake sammen.

- Da vi kjørte så vi føtter. Vi gikk ut av bilen for å se, og der var det. Hun lå der død uten noen klær på. Jeg tok telefonen min og ringte nødnummeret. Det er et bilde som har utspilt seg i hodet mitt hver eneste dag, fortsatte Richardson til nettstedet.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Ingen svar

Over en uke etter at Alexis lik ble funnet har det fortsatt ikke kommet noen nye detaljer i saken. En talsperson for politiet i Houston forteller E! Online at de fortsatt etterforsker dødsfallet, og at de venter på resultater fra obduksjonen.

Til tross for at det ikke ble funnet noen synlige sår eller skader på influenserens døde kropp, utelukker ikke politiet muligheten for at noe kriminelt kan ha skjedd.

I etterkant av dødsfallet har flere venner og nær familie av 26-åringen uttalt at de tror hun ble drept. Som nevnt bør det påpekes at politiet foreløpig ikke har trukket noen konklusjoner om årsaken til det tragiske dødsfallet.

NY SIDE: Adrian Sellevoll er ute med låta «Se hvordan vi lever», der han tar et oppgjør med sitt gamle jeg, og hyller kameraten som han mistet for et halvt år siden. Video: Sony Music / Rød Løper Vis mer

Det har imidlertid dukket opp flere oppsiktsvekkende detaljer om den siste tiden av livet til Alexis Sharkey. Venner av 26-åringen, som ønsker å være anonyme, har nylig hevdet overfor Houston's ABC 13, at Alexis fryktet for livet og sin egen sikkerhet. Dette skal hun ha sagt til dem under en ferie til Marfa i Texas i november.

Alexis' mor, Stacey Robinault, mener også at noen tok livet av datteren, og at hun aldri kunne gjort noe slikt mot seg selv.

- Det er ingenting som får meg til å tro at dette dreier seg om en ulykke. Og det er ingenting som får meg til å tro noe annet enn at noen har gjort dette mot henne, har hun tidligere uttalt til KPRC's Click 2 Houston.

Stacey snakket sist med datteren dagen før Thanksgiving. Hun har imidlertid ikke sett Alexis siden julen i fjor, og hun forklarte at de snakket om planene for den kommende høytiden. Lite visste hun om at dette kom til å bli deres aller siste samtale.

Reiseglade

Som nevnt var Alexis gift med 49 år gamle Tom Sharkey. De møttes for to år siden i Odessa i Texas da førstnevnte jobbet på restauranten Twin Peaks og Tom var en stamgjest. De to fant tonen og ble etter hvert et par.

I løpet av årene de var sammen reiste de rundt og besøkte nye steder, noe Alexis ofte delte bilder av. Under en ferie til Cancún i Mexico i fjor delte hun blant annet et romantisk bilde av de to sammen på stranden.

«Du møtte meg da jeg var på mitt verste og klarte å holde ut gjennom reisen til mitt beste. Takk for din konstante støtte og for å være den beste reisepartneren en jente kan drømme om. Jeg elsker deg», skrev hun.

Bare noen måneder senere delte hun et bilde av seg selv hvor hun stolt viste frem en forlovelsesring på Instagram.

Senere giftet de seg og slo seg til ro i Houston. Det aller siste bildet Alexis delte av seg selv og ektemannen er like før Halloween i år. På bildet ser man ekteparet posere utkledd som vikinger.

«Halloween er min favoritt-høytid», skrev hun den gang.

Det siste møtet

Ifølge venninnen Tanya var dette bilde trolig det siste man kom til å få se av 26-åringens ektemann. Hun mener nemlig at det var trøbbel i paradis, og at Alexis hadde levert inn skilsmissepapirer, ifølge E! Online.

Tom Sharkey mener imidlertid det rake motsatte. Han fortalte nylig til Steve Campion i ABC 13's Eyewitness News at han og Alexis var lykkelig gift og at det slettes ikke lå en skilsmisse i kortene.

Bakgrunnen for intervjuet var at Tom hadde mottatt drapstrusler og stygge kommentarer etter konas dødsfall. I kommentarfeltene hans hadde flere påpekt at statistikken sier at det stort sett alltid er ektemannen som har skylden i slike saker.

Dette til tross for at han beskrev kona som «mitt alt» og «min verden» i et Facebook-innlegg han delte etter at hun var funnet død.

I samme intervju hevdet Tom at Alexis ikke hadde det bra.

- Hun var ikke glad. Hun var stresset. Jeg klemte henne og prøvde å gjøre henne sterk. Hun var en fantastisk dame. Det er alltid andre sider av ting. Jeg var den eneste som holdt rundt henne, klemte henne og bygget henne opp igjen. Jeg trenger ikke å forklare meg. Jeg vet hva slags liv jeg hadde med kona mi, var blant det han sa.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

I intervjuet fortalte han også om den siste gangen han så Alexis. De var begge hjemme og han ga henne beskjed om å ikke kjøre.

- Hun forsto meg. Jeg forsto henne. Vi kranglet ikke da hun dro, jeg bare fortalte henne at hun ikke burde kjøre under påvirkning. Hun dro uansett, forklarte han uten å gå nærmere inn på omstendighetene.

Alexis' søster har tidligere uttalt at hun besøkte Tom og søsteren i vår, og påpekt at de to virket å være lykkelige sammen.

Ønsket å flytte

Hva som har skjedd er som nevnt fortsatt uvisst frem til den dag i dag. Saken er fortsatt under etterforskning og familie og venner må ta tiden til hjelp i påvente av et svar.

Art Acevedo, politimesteren i Houston, fortalte nylig til Chronicle, ifølge E! Online, at de planlegger å snu hver eneste sten for å finne frem til sannheten om dødsfallet. Han var imidlertid klar på at etterforskningen ikke lar seg styre av spekulasjoner i sosiale medier.

Det aller siste Instagram-innlegget til Alexis er datert 22. november, fem dager før hun sist ga liv fra seg. Bildet viser influenseren posere i speilet.

«God morgen. I dag har jeg bestemt meg for at jeg skal flytte til Tulum for den generelle estetikken. Jeg har aldri vært så besatt av stemningen til en by i hele mitt liv. Ps. Jeg har hørt fra mange mennesker at det er annerledes nå og ekstremt overfylt. Jeg er her for å bekrefte at ryktene er sanne, men det er fortsatt magisk», var blant det hun skrev til bildet.

LES OGSÅ: Gravid influenser gift med stesønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer