Caroline Flack:

Slik var den private bisettelsen

Moren åpner opp om programlederens bisettelse, som fant sted i stillhet 10. mars.

DØD: Caroline Flack ble funnet død 15. februar, etter å ha tatt sitt eget liv. 10. mars ble hun bisatt. og nå forteller moren om datterens seremoni. Foto: NTB Scanpix
DØD: Caroline Flack ble funnet død 15. februar, etter å ha tatt sitt eget liv. 10. mars ble hun bisatt. og nå forteller moren om datterens seremoni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske «Love Island»-programlederen Caroline Flack gikk bort 15. februar i år, etter å ha tatt sitt eget liv. Hun ble bare 40 år gammel, og dødsfallet ble omtalt over hele verden.

Flack ledet den britiske versjonen av datingprogrammet frem til hun trakk seg som programleder i vinter, som følge av at hun ble arrestert og siket for vold mot kjæresten. Han hadde derimot selv ytret et ønske om at Flack skulle frikjennes.

40-åringen levde et liv midt i rampelyset, og i etterkant av dødsfallet har mange ment at hun ble svært røft behandlet av den britiske tabloidpressen. I forrige uke ble det kjent at Flack ble bisatt i stillhet, med kun sine nærmeste familie og venner til stede. Den gang ble ingen detaljer offentliggjort, utover at det ville foregå privat.

GIKK BORT: Den britiske programlederen Caroline Flack døde 15. februar. Hun ble bisatt 10. mars. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Den britiske programlederen Caroline Flack døde 15. februar. Hun ble bisatt 10. mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå deler den avdøde 40-åringens mor, Christine Flack, en rekke detaljer om datterens bisettelse i et nytt intervju med lokalavisen The Eastern Daily Press, gjengitt av Sky News. Ifølge nyhetskanalen fant den private bisettelsen sted i Flacks hjemdistrikt Norfolk 10. mars. Om lag 200 mennesker var til stede for å ta farvel med den kjente TV-personligheten.

- Full av blomster

Seremonien fant sted på Greenacres at Colnet i Norfolk, og varte i to timer.

I intervjuet takker moren for alle som kom for å vise datterens deres siste respekt.

- Vennene inkluderte gamle venner som hun jobbet med eller ledet programmer med, som «Fash FC», «I'm A Celebrity», «Xtra Factor», «Love Island», gamle og nye venner, sier moren, og nevner flere andre TV-produksjoner, og fortsetter:

- Vennene hennes fra skolen, universitetet og venner fra nyere tid samlet seg også for å utveksle historier og hylle den vakre jenta mi.

Sky News skriver at det ikke har blitt delt noen bilder fra seremonien i sosiale medier, etter ønske fra familien, verken før eller etter arrangementet.

Videre skriver nettstedet at« X Factor»-deltakeren Lucie Jones opptrådte med to sanger i seremonien: en sang fra musikalen «Waitress», samt en sang skrevet til Flack fra en av hennes nære venner.

På forhånd var det ventet at en rekke profilerte kjendiser ville være til stede i bisettelsen, og i tillegg skrev britiske medier at Flacks kjæreste Lewis Burton (27) ville delta.

I intervjuet med lokalavisen sier den avdøde 40-åringens mor at seremonien var full av blomster.

Dette er andre gang familien snakker offentlig om Flacks dødsfall, siden hun gikk bort i midten av februar. Hun etterlot seg tvillingsøsteren Jody, de eldre søsknene Paul og Elizabeth, samt foreldrene Ian og Christine.

Tøff tid

Flacks siste tid var ikke enkel, om vi skal tro de som sto henne nærmest.

Den påståtte voldshendelsen vekket stor oppmerksomhet i Storbritannia, og ifølge The Independent hevdes det at den fant sted som følge av at Flack fant tekstmeldinger fra en annen kvinne på kjærestens telefon mens han sov - noe som gjorde at hun mistenkte at han var utro mot henne.

Ifølge siktelsen skal hun ha slått ham i hodet med en lampe mens han sov. Lille julaften møtte hun i retten, der hun erklærte seg ikke skyldig i tiltalen.

I påvente av rettssaken i mars, ble Flack løslatt mot kausjon med et forbud mot å snakke med kjæresten.

17. desember uttalte hun seg for første gang om siktelsen gjennom historiefunksjonen på Instagram.

- Det har vært et høyt antall mediesaker og anklager rundt mitt privatliv. Selv om det ikke har vært slik det har blitt gjengitt, samarbeider jeg med myndighetene, og jeg kan ikke kommentere ytterligere rundt dette før rettsprosessen er over, skrev hun, og la til at hun elsker Burton.

Programledersuksess

Flacks tv-karriere begynte innen skuespill, da hun fikk en rolle i den britiske humorserien «Bo' Selecta!» - før hun sikret seg programlederjobben i «Big Brothers Big Mouth». Hun har også ledet «I'm a Celebrity … Get Me Out of Here NOW», i tillegg til «Love Island UK».

REALITY: Dette programmet tar England med storm. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I 2014 vant hun den britiske versjonen av «Skal vi danse», «Stictly Come Dancing», med dansepartneren Pasha Kovalev.

Da hun trakk seg fra programlederrollen i «Love Island» som følge av voldstiltalen tidligere i år, tok Laura Whitmore (34) over.

LES OGSÅ: - Heia herpes-åpenhet!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer