Kylie Jenner:

Slik var den overdådige bursdagsfesten

Kylie Jenners 21-årsfeiring topper det aller meste.

STORSLÅTT BURSDAGSFEIRING: Kylie Jenner på vei inn på Craig's Restaurant i West Hollywood, for første del av 21-årsfeiringen sin. Foto: Mega/ NTB scanpix
STORSLÅTT BURSDAGSFEIRING: Kylie Jenner på vei inn på Craig's Restaurant i West Hollywood, for første del av 21-årsfeiringen sin. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Realityprinsesse og forretningsmilliardær Kylie Jenner (21) tar sjelden et skritt uten at det forbigår i stillhet. Derfor er det heller ikke overraskende at hennes ekstravagante bursdagsfeiring nå skaper overskrifter i de fleste verdenshjørner.

Med diverse bildedryss fra sin egen bursdagsfestival, som ble sparket i gang før helgen, lever 21-åringen godt opp til Forbes' listeplassering som en av verdens rikeste kvinner.

Å si at Jenner slo på stortromma for å markere fylte 21 år, er i grunn en underdrivelse.

🥂

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Feiret i norsk design

Ingenting var overlatt til tilfeldighetene da den verdensberømte ettbarnsmoren inviterte sin egen Los Angeles-klan, inkludert sine like berømte søsken, til storslått (og veldig rosa) fest på torsdag - dagen før selve fødselsdagen den 10. august.

Ifølge E! News begynte festlighetene med en middag på restauranten Craig's i West Hollywood.

Hedersgjesten ankom bursdagsmiddagen i en sjokkrosa minikjole, som for øvrig matchet antrekket til storesøster Kim Kardashian West (37).

På Instagram har den norske stjernedesigneren Peter Dundas avslørt at det er han som står bak Kylie Jenners rosa antrekk. Tidligere har han blant annet kledd opp Kim i en oppsiktvekkende, Cher-inspirert «nakenkjole» til den celebre Met-gallaen.

Salen fortsetter under bildene.

FEIRET LILLESØSTER: Kim Kardashain på vei til Kylie Jenners bursdagsfeiring. Foto: NTB Scanpix
FEIRET LILLESØSTER: Kim Kardashain på vei til Kylie Jenners bursdagsfeiring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BURSDAGSBARN: Kylie Jenner har oppnådd mer enn de fleste andre 21-åringer. Hun har blant annet gjort stor suksess som gründer, og tidligere i år ble hun mor for første gang. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSBARN: Kylie Jenner har oppnådd mer enn de fleste andre 21-åringer. Hun har blant annet gjort stor suksess som gründer, og tidligere i år ble hun mor for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overdådig feiring

Kylie Jenner har selvsagt delt flittig fra feiringen på sosiale medier, enten om det er detaljer fra kveldens fest, overdådige bursdagsgaver eller flerfoldige, svindyre antrekk.

perfect night 🎉💗

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Selv vekket 21-åringen blant annet oppsikt i en tettsittende jumpsuit fra LaBourjoisie, dekket av mer enn 70 000 Swarovski-krystaller.

Dette var altså Kylies andre antrekk for kvelden, som hun skiftet til før den virkelige feiringen fortsatte på den kombinerte restauranten og loungen Delilah.

Antrekket sto tydelig i stil til bursdagsbarnets sukkerspinn- og Barbie-inspirerte fest-tema. Bilder på 21-åringens Instagram-profil viser et festlokale som er fullstendig pakket i fargene rosa og gull, der selv ikke taket eller ytre del av inngangspartiet har fått slippe unna.

we’re 21 bitch!

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

- Årets fest

Jenner hadde også ordnet et ballerom til gjestene (nei, det likner ikke på det vi finner på danskebåten eller IKEA) - samt egne, fargekodede sivilstatus-drikkekopper.

Ifølge E! News gikk servitørene kledd i t-skjorter med bilde av Jenners Forbes-forside på, og det ble servert mini-hamburgere og tunfisk-tartar. I tillegg var det fri flyt av tequila- og jellyshots.

- Alle jentene drakk sammen, slapp seg løs og hadde det gøy. Til og med Kim Kardashian drakk - til alles overraskelse, forteller en kilde til nettstedet.

Ellers hørte både rosa konfettiregn, spesiallagde kaker, metallrosa ballonger og skreddersydd underholdning med til festen.

Motemagasinet Harper's Bazaar er blant dem har latt seg imponere av Jenners 21-årskalas.

- Selv om de fleste av oss ikke ble invitert til det som må være 2018s største og best gjennomførte Barbie-fest noensinne, snakker de fotografiske bevisene for seg selv. En kan trygt si at dette var festen å være på, skriver magasinet.

Celebre gjester

Kylie Jenners pappa, Caitlyn Jenner (tidligere Bruce) tok turen sammen med kjæresten Sophia Hutchins.

Had so much fun in the photo booth at @kyliejenner’s birthday party!

Et innlegg delt av Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

Til tross for at flere medier hevder at Jenner og Hutchins forhold ikke er helt på topp - da Kylie Jenner angivelig mistenker at Hutchins kun er ute etter farens penger - så det ut til at de storkoste seg sammen på festen.

I tillegg til Jenners berømte familie, var det flere celebre navn på gjestelisten.

Blant annet var Ashley Benson, Chris Brown, Cara Delevingne, Bella Hadid, Winnie Harlow, French Montana og The Weeknd til stede.

Saken fortsetter nedenfor.

LOVE ✨

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

It’s our 21st birthday

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Fikk politiet på døra

Flere medier, deriblant Elle, skriver for øvrig at festen skal ha vart så lenge at politiet måtte rykke ut til lokalet. Dette er derimot ikke bekreftet.

Etter å ha vist fram diverse presanger dagen derpå, inkludert en hvit veteranbil fra Rolls Royce, har festlighetene fortsatt utover helgen.

Akkurat nå skal Jenner befinne seg i Las Vegas, et opphold som også er flittig dokumentert på Instagram.

goodnight

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)


LES OGSÅ: Bryter tausheten om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer