Kardashian / Jenner:

Slik var den elleville bursdagsfesten

Det var langt fra en normal fireårsdag som ble arrangert i helgen.

BURSDAGSFEST: Kim Kardashian og Kylie Jenner åpnet lommeboken for døtrene i helgen. Foto: Image Press Agency/Shutterstock/NTB
BURSDAGSFEST: Kim Kardashian og Kylie Jenner åpnet lommeboken for døtrene i helgen. Foto: Image Press Agency/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-familien er kjent for å være ekstravagant. Store fester, mye dekor og mange gjester er bortimot standard i familien. Men det gjelder ikke bare for de voksne - også barna får milliardformuen strødd over seg.

I helgen var det Kim Kardashians (41) datter Chicago og Kylie Jenners (24) datter Stormi som fikk kjenne litt ekstra på rikdommen. Lørdag 15. januar fylte nemlig Chicago fire år, og fordi Stormi fyller fire om bare to uker, ble feiringene like greit slått sammen til en stor fest.

Ikke bare ble festlighetene godt dokumentert på sosiale medier - den skapte også overskrifter verden over etter at Kanye West (44) gikk live på Instagram.

Jentefest

Bilder og videoer fra den storslåtte fireårsdagen ble blant annet delt på Kylie Jenners Instagram-story. Der fikk man blant annet se en stor, rosa vegg laget av ballonger. Den var dekket av bursdagsjentenes navn «Stormi & Chicago».

Foto: Instagram / Kyliejenner
Foto: Instagram / Kyliejenner Vis mer

Tema for festen var tilsynelatende inspirert av Barbie og L.O.L-dukkene. Jubilantene hadde også fått hver sin kake: Chicagos var en Barbie-kake, mens Stormis kake hadde bilde av en L.O.L-dukke.

Foto: Instagram / Kyliejenner
Foto: Instagram / Kyliejenner Vis mer
Foto: Instagram / Kyliejenner
Foto: Instagram / Kyliejenner Vis mer

Kakene var dessuten omringet av annet godteri, som småkaker dekorert med «Chicago» og «Stormi». Ellers var det alt fra makroner, drops og tyggis til kjærlighet på pinne å se på kakebordet.

Foto: Instagram / Kyliejenner
Foto: Instagram / Kyliejenner Vis mer

Ifølge People skal det også ha vært et ballbasseng for å leke i og ansiktsmalere til stede. Chicago, som var den som faktisk fylte år lørdag, ble også hyllet av nære og kjære på Instagram.

«Bursdagsjenta mi Chicago fyller fire i dag! Min selvstendige jentebaby-tvilling. Du er den mest elskbare, klembare og kosete lille jenta på planeten. Den ultimate prinsessen!», skrev Kim Kardashian til en rekke bilder av datteren, og fortsatte:

«Kan ikke vente med å feire med alle Barbie- og L.O.L-dukkene en jente kan ønske seg. Du har brakt så mye glede inn i familien vår og jeg elsker deg så høyt».

- Ikke invitert

Etter alt å dømme var de fleste fra Kardashian- og Jenner-familien til stede under helgens festligheter. En som derimot hevdet å ikke ha blitt invitert, er Kanye West.

Han dukket imidlertid opp likevel, etter å ha skapt internasjonale overskrifter.

Det var på en livesending på Instagram rapperen lørdag hevdet å ikke ha blitt invitert til datterens fireårsdag.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Dere, jeg ønsket bare datteren min gratulerer med dagen. Jeg fikk ikke lov til å vite hvor festen hennes skulle holdes. Det er ingenting i loven som skulle tilsi at dette er slik ting skal være, skal han ha sagt, ifølge Us Weekly.

Videre hevdet rapperen at han både hadde ringt ekskona Kim og barnevaktene, i tillegg til Khloé Kardashians (37) ekskjæreste og barnefar Tristan Thompson (30).

- Han (Tristan, journ.anm.) spurte Khloé, men ingen gir meg adressen til min egen datters bursdagsselskap. Det kommer til å få henne til å tro at jeg ikke var der for henne, skal han ha fortsatt.

- Sjokkert over anklagene

Ifølge en kilde Us Weekly har snakket med, skal dette ha kommet som et sjokk på Kim Kardashian.

- Det skulle alltid være to separate bursdagsfeiringer for Chicago, og det var Kanyes idé. Han skulle feire med henne fra klokken fire i dag (lørdag, journ.anm.). Kim ble sjokkert da hun fikk høre at han hadde sluppet en video, hvor han hevder å ikke ha vært invitert, uttalte kilden, og fortsatte:

- Det er ikke sant, og så raskt han spurte om å få komme fikk han vite hvor det var. Han er på bursdagsfesten nå.

Kim søkte om skilsmisse fra Kanye for snart ett år siden. Kanye skal ha funnet kjærligheten med skuespiller Julia Fox (31), mens Kim på sin side angivelig dater komiker Pete Davidson (28).

LES OGSÅ: Influenseren slår tilbake mot kroppshets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer