Kardashian / Jenner:

Slik var den elleville bursdagsfesten

Det var langt fra en normal fireårsdag som ble arrangert i helgen.

BURSDAGSFEST: Kim Kardashian og Kylie Jenner åpnet lommeboken for døtrene i helgen. Foto: Image Press Agency/Shutterstock/NTB
BURSDAGSFEST: Kim Kardashian og Kylie Jenner åpnet lommeboken for døtrene i helgen. Foto: Image Press Agency/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-familien er kjent for å være ekstravagant. Store fester, mye dekor og mange gjester er bortimot standard i familien. Men det gjelder ikke bare for de voksne - også barna får milliardformuen strødd over seg.

I helgen var det Kim Kardashians (41) datter Chicago og Kylie Jenners (24) datter Stormi som fikk kjenne litt ekstra på rikdommen. Lørdag 15. januar fylte nemlig Chicago fire år, og fordi Stormi fyller fire om bare to uker, ble feiringene like greit slått sammen til en stor fest.

Ikke bare ble festlighetene godt dokumentert på sosiale medier - den skapte også overskrifter verden over etter at Kanye West (44) gikk live på Instagram.

Jentefest

Bilder og videoer fra den storslåtte fireårsdagen ble blant annet delt på Kylie Jenners Instagram-story. Der fikk man blant annet se en stor, rosa vegg laget av ballonger. Den var dekket av bursdagsjentenes navn «Stormi & Chicago».

Tema for festen var tilsynelatende inspirert av Barbie og L.O.L-dukkene. Jubilantene hadde også fått hver sin kake: Chicagos var en Barbie-kake, mens Stormis kake hadde bilde av en L.O.L-dukke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer