Slik var Angelina og Brads julefeiring

Stjerneparet, og deres seks barn, feiret jul i Namibia i år.

FEIRET JUL PÅ SHILOHS FØDESTED: Lille Shiloh ble født i Namibia. Nettopp  der var det familien feiret jul. Foto: All Over Press
FEIRET JUL PÅ SHILOHS FØDESTED: Lille Shiloh ble født i Namibia. Nettopp der var det familien feiret jul. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Angelina Jolie (25), Brad Pitt (46) og deres seks barn feiret jul i Namibia i år.

Paret dro til den afrikanske nasjonen Namibia, hvor Shiloh - deres fire år gamle biologiske datter - ble født. De har tilbragt en uke i en villa ved Naakuse Wildlife Sanctuary.

Familien, som inkluderer barna Maddox (9), Pax (7), Zahara (4), og tvillingene Knox og Vivienne (2), samt Shiloh, ankon Namibia 19. desember. De skal ha vært mye på stranden, og har også gått på fjellturer i Nakuluft-fjellene.

- De har virkelig kost seg på turen. De har vært sammen med de lokale. Og de har en strand i nabolaget også, sier en kilde til ContactMusic.

Angelina har tidligere fortalt at hun gledet seg til turen.

- Vi skal ta med oss barna, og reise til en ganske ukjent del av verden. Vi skal reise, og ha et skikkelig eventyr, det elsker vi å gjøre, sa Jolie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var rart å være en del av et slikt par