Slik unngår Louise Angelica «Victoria Beckham-fella»

- Jeg kan godt se for meg at det kan slite på kroppen etter mange års bruk, men jeg er ikke en av dem.

IKKE ENIG: Den britiske stjernedesigneren Victoria Beckham (t.h) har flere ganger erklært sin forkjærlighet for høyhælte sko, på tross av problemene de har gitt henne. Blogger Louise Angelica Riise har et ganske annet syn på fottøyet. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB Scanpix
IKKE ENIG: Den britiske stjernedesigneren Victoria Beckham (t.h) har flere ganger erklært sin forkjærlighet for høyhælte sko, på tross av problemene de har gitt henne. Blogger Louise Angelica Riise har et ganske annet syn på fottøyet. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Louise Angelica Riise (25), som er gift med fotballspiller John Arne Riise (35), er blitt kjent for sin stilige og eksklusive garderobe.

Hun har dukket opp på den røde løperen i kjoler fra Balmain, som er en av favorittdesignerne til realitystjernen Kim Kardashian (35).

Når det gjelder fottøy, er Louise Angelica imidlertid mer jordnær - bokstavelig talt. I bryllupet sitt for to år siden var hun iført skyhøye, krystallbesatte sko fra Christian Louboutin, men til vanlig er det faktisk en helt annen stil som gjelder.

- Jeg bruker ikke så mye høye hæler. Jeg er veldig glad i å ta på meg joggesko, eller støvletter som ikke har veldig høy hæl, røper Louise Angelica Riise da Seoghør.no møtte henne i forbindelse med hennes deltagelse i TV-serien «Bloggerne».

Saken fortsetter under bildene.

FORETREKKER LAVE SKO: Men på den røde løperen er Louise Angelica Riise, som er gift med fotballspiller John Arne Riise, vanligvis iført høye hæler - selv om hun unngår de aller høyeste.  Foto: Andreas Fadum, Tor Lindseth/ Se og Hør
FORETREKKER LAVE SKO: Men på den røde løperen er Louise Angelica Riise, som er gift med fotballspiller John Arne Riise, vanligvis iført høye hæler - selv om hun unngår de aller høyeste. Foto: Andreas Fadum, Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Føler seg hemmet

Til festlige anledninger kan den glamorøse bloggeren trekke i høyhælte sko, men Louise Angelica understreker at hun egentlig ikke har så mye til overs for den typen fottøy.

Hun avslører til Seoghør.no at hun ikke liker å gå med sko som hemmer henne i hverdagen:

- Jeg er bare generelt ikke veldig glad i å gå med høye hæler. Det går ikke så fort framover og det er ikke behagelig. Jeg er veldig glad i å, ja, gå så behagelig som mulig, da. Så jeg går veldig mye i joggesko, faktisk, legger hun til.

Saken fortsetter nedenfor.

Kan ødelegge føttene

En annen som nå slår et slag for komfortable sko, er stjernedesigneren Victoria Beckham (42), til tross for at hun har gjort høye hæler til sitt varemerke.

Tidligere har hun uttalt at hun blir dårlig av lave sko, men skobruken hennes har gått hardt utover føttene og ryggen hennes.

Nå tvinges hun til å legge om stilen for helsas skyld.

Tidligere i år påstod Beckham at hun var ferdig med høye hæler:

- Jeg kan bare ikke bruke høye hæler lenger. Spesielt ikke når jeg jobber og reiser så mye. Skoene og klærne er nødt til å være komfortable, uttalte hun i et intervju med The Telegraph. 

Imidlertid gikk det ikke lenge før Victoria igjen ble avbildet med skyhøye hæler, og under filmfestivalen i Cannes i mai var det ikke lave sko hun inntok den røde løperen i.

Se video fra den røde løperen i Cannes nedenfor:

Louise Angelica Riise sier til Seoghør.no at hun ikke bekymrer seg for å pådra seg samme type fotproblemer.

- Jeg kan godt se for meg at det kan slite på kroppen etter mange års bruk, men jeg er ikke en av dem. Så for meg er det ikke noe problem, konstaterer hun.

Saken fortsetter under bildet.

ELEGANT: Hertuginne Kate i høyhælte pumps sammen med prins William på en hagefest ved Buckingham Palace i London 24. mai. Foto: Pa Photos
ELEGANT: Hertuginne Kate i høyhælte pumps sammen med prins William på en hagefest ved Buckingham Palace i London 24. mai. Foto: Pa Photos Vis mer

Hemmelig våpen?

En annen britisk kjendiskvinne som ofte sverger til høye hæler, i likhet med Beckham, er hertuginne Kate av Cambridge (34). Prins Williams (33) kone gjorde beige L. K. Bennett-pumps til sitt varemerke i 2011, og siden den gang er hun stort sett blitt avbildet i fottøy med høye hæler.

I 2015 mente UsWeekly at de kunne avsløre at stilbevisste Kate brukte eksklusive innleggssåler fra Alice Bow for å slippe plager fra penskoene sine.

Innleggssålene er håndlaget i England, og kun det fineste, italienske lær benyttes. De har også en svært god ortopedisk vattering, ifølge Alice Bows hjemmesider.

Saken fortsetter under bildene.

FIKK PROBLEMER: Victoria Beckham fortalte tidligere i år at hun har måttet kutte ned på bruken av høye hæler. Her er hun iført henholdsvis høye og lave sko ved to anledninger i februar. Foto: NTB Scanpix
FIKK PROBLEMER: Victoria Beckham fortalte tidligere i år at hun har måttet kutte ned på bruken av høye hæler. Her er hun iført henholdsvis høye og lave sko ved to anledninger i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Guy Robert Giltun ved Naprapatsenteret i Oslo sier til KK.no at en for stor feilbelastning av føttene kan føre til store smerter.

- Går du mye på framfoten - en del av foten som ikke er skapt for slik belastning, vil det kunne gi vedvarende smerter. Høye hæler forkorter også leggmuskulaturen, slik at det etter mye bruk vil bli problematisk å gå med flatere sko. Dette disponerer også for problemer med akillesen, har naprapat Giltun sagt til KK.no.

LES OGSÅ: - Depp prøvde å kvele Amber med en pute

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer