Slik unngår du bunad-fellene

- Hvis ikke får du én av motepolitiet, sier Jan Thomas. Klikk på lenken i saken under og send inn bilde av deg selv til «Jeg fikk seks av Jan Thomas»!

Publisert
SEOGHØR.NO: Hele Norges motepoliti Jan Thomas Mørch Husby (45) mener det er tradisjon som gjelder på Norges nasjonaldag og ønsker å se så mange som mulig i bunad 17. mai.

- Jeg synes 17. mai dreier seg om tradisjoner. Jeg hadde aldri tatt på meg en bunad da jeg var i 20-årene, men nå har jeg en telemarksbunad som jeg er kjempestolt av, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

Jan Thomas vurderer nå Seoghør.no-lesernes beste antrekkene. Style bunaden riktig og send inn bilde av deg selv i nasjonaldrakten!

Kjendisstylisten er full av tips til hvordan man skal se best mulig ut i nasjonaldrakten. Det viktigste er å tenke tradisjonelt og holde tilbehøret i stil med drakten. 

- Vær veldig forsikt med skovalget. Det nytter ikke å ta på seg et par Jimmy Choos til bunaden, da får du terningkast en av motepolitiet. Det er også veldig tragisk når de kommer med store Chanelbriller til bunadene. Man får derimot treningkast seks når man ser en helhet og alt stemmer fra topp til tå.
   
Jan Thomas gir også stryk til de jentene som ikke tar på seg kjole.

- Man bør pynte seg med kjole. Det er den ene dagen i året man bør la finbuksen være hjemme.

Mange planlegger å gå i tog på 17. mai, men Jan Thomas viser ingen nåde og mener kvinner i kjole må lide litt for skjønnheten.

- Mange tenker «må vi gå på høye hæler når man skal gå så mye?». Svaret er ja, det må dere! Jenter må lide for skjønnheten denne dagen i året, fastslår Jan Thomas.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Alle burde føle seg som en Hollywood-stjerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer