DAMPER VIDERE: Patrick Swayze nekter å stumpe røyken, selv om han er under behandling for kreft i bukspyttkjertelen. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: All Over
DAMPER VIDERE: Patrick Swayze nekter å stumpe røyken, selv om han er under behandling for kreft i bukspyttkjertelen. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: All OverVis mer

Slik trosser han kreften

Alvorlig syke Patrick Swayze blåser i legenes advarsler.

SEHER.NO: "Dirty Dancing"-skuespilleren Patrick Swayze (56) har hatt et tøft år, etter at det i mars ble kjent at han hadde fått kreft i bukspyttkjertelen.

Men til tross for den alvorlige sykdommen - som blant annet har ført til at det tidligere ungpikeidolet måtte fjerne en del av magesekken - nekter Swayze å slutte å røyke sigaretter.

Både på vei ut av sykehuset etter behandling og på settet til sin nye TV-serie "The Beast", har skuespilleren blitt observert med røyken i hånda.

Ifølge The Sun, som mandag publiserer nye bilder av den dampende skuespilleren (ekstern lenke), skal Swayze på det meste røyke så mye som 60 sigaretter om dagen.

At en tredel av tilfeller med kreft i bukspyttkjertelen kan kobles mot røyking, ser ikke ut til å bekymre ham...

- Det går så det suser, sa en smilende Patrick til pressen da han i juli bestemte seg for å begynne å jobbe igjen, etter å ha merket positive effekter av cellegiftbehandlingen.

Det spørs imidlertid om Patricks leger er like fornøyd når de får se røykebildene...

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Jeg er et mirakel