Jannecke Weeden:

Slik traff de hverandre

Jannecke Weeden letter på sløret om vennskapet, men kommer også med en klar oppfordring.

MØTTES HJEMME: Jannecke Weeden forteller om vennskapet til Oliver i Ida Fladens podkast. Foto: Privat
MØTTES HJEMME: Jannecke Weeden forteller om vennskapet til Oliver i Ida Fladens podkast. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en knapp måned siden fikk TV-profil Jannecke Weeden (45) enorm oppmerksomhet på rød løper. Den gang skrev en rekke norske medier, inkludert Se og Hør, at hun dukket opp med en mystisk mann.

I ettertid har det vært forholdsvis stille fra henne, men i «Ida med hjertet i hånden», med programleder Ida Fladen (35), letter hun nå på sløret - blant annet om hvordan hun traff Oliver (27).

Møttes hjemme

- Jeg pusset opp hjemme og inn kom alt mulig av håndverkere, inkludert møbelsnekkere, rørleggere og elektrikere. Fra en av yrkesgruppene så var det en som jobbet litt sent hjemme hos meg. Jeg blir litt sånn at når folk jobber sent hjemme hos meg og det blir middag og sånt, så spurte jeg om han også var sulten, sier Weeden i podkasten, og fortsetter:

IKKE ALENE: TV-profil Jannecke Weeden ankom ikke den røde løperen alene. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken Vis mer

- Det var bare han, så jeg spurte om jeg skulle bestille noe mat til han også. Jeg hadde jo ikke noe kjøkken, så måtte bestille. Han sa: «ja takk», maten kom og han begynte å sette seg ned på det rommet han holdt på med.

TV-profilen forteller videre at hun ba håndverkeren sette seg til bords sammen med henne og sønnene.

- Vi pratet om hva man driver med, så viser det seg at han klatrer sånn som meg. Den kvelden sa jeg: «si ifra hvis du vil buldre en dag da», for jeg tør jo ikke gjøre noen ting alene, sier hun.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

Klar oppfordring

Ifølge Weeden hevder Oliver at det var hun som den kvelden inviterte han på «date», noe hun er «hundre prosent uenig i». Duoen endte likevel opp med å buldre sammen, og har «hengt ganske mye etter det».

Hun påpeker også flere ganger i podkasten at hun blir glad av å være rundt ham, og at hun overhodet ikke bryr seg om aldersforskjellen.

Overfor Se og Hør har 45-åringen også en klar oppfordring:

- Jeg synes man skal omgås de man føler seg vel med, uavhengig av alder.

Oliver er kjent med at Se og Hør omtaler saken.

- Veldig hyggelig fyr

Da vi møtte duoen for en måneds tid siden, fortalte Weeden at hun hadde med seg en date.

FRITTALENDE: «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen er frittalende når han er på speed date. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg har jo vært gift veldig lenge, og så i et ganske langt forhold, og det man gjør nå, det vet ikke jeg hva er, fortalte hun, og fortsatte:

- Jeg er her med en veldig hyggelig fyr, det er det jeg har å si om det.

Også her kom det frem at duoen hadde funnet en felles interesse i klatring.

LES OGSÅ: Babylykke ett år etter forrige fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer