SEXY: Katy Perry lovet et sexy show, og skuffet ikke. Foto: MTV
SEXY: Katy Perry lovet et sexy show, og skuffet ikke. Foto: MTVVis mer

Slik tok hun TV-seerne med storm

Superstjernen satte standarden i showet... Se alle prisvinnerne!

SEHER.NO: Torsdag gikk prestisjefylte MTV European Music Awards 2009 av stabelen. Og til tross for et stjernespekket show, var det programleder Katy Perry (24) som stjal mesteparten av oppmerksomheten.

Tidligere torsdag gjorde popprinsessen Katy Perry det klart at hun ikke ville holde noe tilbake under utdelingen.

- MTV har bedt meg om å være vert, og jeg er ikke redd for noe. Jeg er likeglad om jeg faller, eller om en pupp detter ut, fortalte Perry til engelske The Sun, med henvisning til en episode ved forrige års MTV-Fest, hvor hun blottet et av brystene sine under fremføringen av "I Kissed A Girl".

Katy Perry - som fortiden er sammen med komikeren Russel Brand - var vert for EMAs for andre året på rad, og avslørte altså tidlig at stemningen på scenen vil være sexy.

Superstjernen holdt hva hun lovet, og så ikke ut til å være spesielt redd for at puppen skulle falle ut. På scenen ankom hun nemlig med et minimalt antrekk - med noe som lignet en truse, med et stort hjerte foran. Mindre sexy var hun ikke da hun ledet showet liggende på et stort piano.

- Dette skal bli et sexy, sexy show, utbrøt hun umiddelbart etter å ha entret scenegulvet.

Men det var flere som var sexy under torsdagens MTV European Music Awards. Også Beyoncé Knowles og Shakira fikk nok mannlige seere til å sperre øynene opp.

Sexy eller ei: Det var flere superstjerner som fikk oppmerksomhet under utdelingen. U2, Eminem, Beyoncé Knowles, Lady GaGa, Jay-Z og Green Day var bare noen av dem som kunne ta med seg en pris hjem i bagasjen etter showet, som ble holdt i tyske Berlin.

Beyoncé ble showets store vinner med sine tre priser. Skjønnheten vant prisen for beste låt, beste kvinnelige artist og beste musikkvideo.

Her er alle EMA-prisvinnerne 2009:

Best song
Beyonce Knowles – “Halo”

Best Live Act
U2

Beste gruppe
Tokio Hotel

Best New Act
Lady GaGa

Best Female
Beyonce Knowles

Best Push Artist
Pixie Lott

Best Male
Eminem

Best Urban
Jay-Z

Best Rock
Green Day

Best Alternative
Placebo

Best Video
Beyonce Knowles – “Single Ladies (Put a Ring on It)”

Best World Stage Performance
Linkin Park

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!
LES OGSÅ: - Hva er det du holder på med?