Jimmy Kimmel:

Slik tok han fyr

Matlagningen gikk ikke helt som planlagt for Jimmy Kimmel.

OI DA: Jimmy Kimmel deler skummel tabbe med følgerne sine. Foto: Carolyn Kaster/AP/NTB
OI DA: Jimmy Kimmel deler skummel tabbe med følgerne sine. Foto: Carolyn Kaster/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste døgnet har det florert med bilder fra kjente og ukjente i USA, som har feiret thanksgiving - høytiden hvor man samles og deler hva man er takknemlige for.

Det gjorde også programleder Jimmy Kimmel (54).

Tidligere har han blant annet fått Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (52) til å spesiallage mat til seg under den amerikanske høytiden, men denne gangen skulle han altså prøve seg selv.

Det gikk imidlertid ikke helt som planlagt.

SPØKEFULL: Dan Kolltveit delte en video på sosiale medier hvor han skremte romkamerat Lene Angelica, og det falt i god smak hos Jimmy Kimmel. Reporter: Christian Wehus. Video: @dankolltveit og @leneangelica. Vis mer

Gikk galt

På Instagram har han nemlig delt bilde av en tilsynelatende perfekt kalkun, men det samme kan ikke sies om Kimmels utseende. Han har nemlig klart å svi av seg både hår på armen, hår i panna og øyenbrynene.

«Ha en fin thanksgiving alle sammen. Forsøk å ikke brenne av håret og øyenbrynene deres mens dere tenner ovnen», skriver han.

På bildet, som i skrivende stund har fått over 129 000 likerklikk, ser man at spesielt hårene på armen og luggen har vært i kontakt med varmen.

Dette er trolig ikke den første gangen Kimmel har vært uheldig rundt grillen. Datteren Katie har nemlig kommentert «Igjen?» under bildet.

En rekke andre kjendiser ser også humoristisk på stjernens tabbe.

«Brent hårrøkt kalkun», skriver tv-profilen til et annet bilde, hvor han viser fram kalkunen, som overraskende nok ser spiselig ut.

LES OGSÅ: Jesse J brøt sammen på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer