Slik tjente han 100 millioner

Norgesvennen Robert Gustafsson kan mer enn bare være komiker.

<strong>MOROMANN:</strong> I 2010 var Gustafsson med på Skavlan. Foto: Stella Pictures
MOROMANN: I 2010 var Gustafsson med på Skavlan. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske komikeren Robert Gustafsson (47) ble for alvor kjent i Norge da han spilte nyhetsreporteren Classe Ekman i «Åpen Post» på NRK i 2002.

Men det er ikke bare vitser og skuespilleri komikeren er god på, han er i tillegg en børshai av rang. I løpet av to år har svensken tjent drøyt 100 millioner på aksjer, skriver Aftonbladet.

- Jeg leste meg opp om selskapene og spredde risikoene i ulike «kurver», forteller Gustafsson i et intervju med Dagens Industri.

Først tapte komikeren syv millioner på IT-aksjer, før han til slutt satt igjen med den solide million-gevinsten.

Noen av pengene har Norgesvennen brukt på kunst, og på veggen hjemme i Sverige henger blant annet et Andy Warhol-verk. Selv om 47-åringen har millioner på bok, avslører han at han ikke er noen sløser, men bruker penger på å utvikle nye produksjoner.

- Jeg vokste ikke opp i en fattig familie, men jeg har aldri fått låne eller arve penger. Jeg har måttet spare som alle andre. Jeg kan derfor ikke, rent fysisk, sløse med penger. Da blir jeg dårlig, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Heidi Klum benekter skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer