ROMJUL: Julen er over - og snart går vi inn i ett nytt tiår. Slik tilbringer blant andre Louise Angelica Riise, Stordalen-familien og Anne Rimmen romjulen. Foto: Skjerdump fra Instagram / Andreas Fadum, Se og Hør
ROMJUL: Julen er over - og snart går vi inn i ett nytt tiår. Slik tilbringer blant andre Louise Angelica Riise, Stordalen-familien og Anne Rimmen romjulen. Foto: Skjerdump fra Instagram / Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Kjendisenes julebilder:

Slik tilbringer kjendisene romjulen

- Det har vært mye vær her på Mauritius, men alt er bra med oss.

Publisert

Årets julehøytid nærmer seg slutten, og de fleste begynner å se seg lei av ribbespising og familieselskaper - og ser frem til å starte på et nytt tiår om få dager. Julen har vært preget av tradisjoner, kos, hygge - også for kjendisene.

I romjulen er det kanskje mange som velger å jobbe noen ekstra dager for å få inn noen kroner i kassa - men det finnes også dem som bruker tiden mellom jul og nyttår til total avslapping og kvalitetstid med venner og familie.

Kjendisene er naturligvis intet unntak - og mange av de kjente fjesene i Norge har dratt på fjellet i romjulen for å feire nyttår i snødekte omgivelser - mens andre velger å være i storbyen.

Blant dem som har rest til fjells, finner vi de nybakte foreldrene John Arne Riise (39) og kona Louise Angelica Riise (29). Hun har delt flere bilder på sin Instagram-konto, der det kommer frem at den lille familien har tatt turen til Oppdal i Trøndelag.

Til fjells

På bildet smiler mor og barn til kameraet - kledd i gode, varme vinterklær. I bakgrunnen kan man også se snødekte fjell - og på Instagrams historiefunksjon har Riise delt flere bilder - blant annet et hvor far John Arne og den fire måneder gamle sønnen Colin sitter i en jacuzzi og hygger seg.

Det ser absolutt ut til at paret nyter tiden som småbarnsforeldre sammen, og etter fødselen i starten av august la ikke den tidligere fotballproffen skjul på sin stolthet overfor Se og Hør.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort, sa John Arne Riise dagen da Colin så dagens lys.

En annen som også tilbringer romjulen sammen med familien, er programleder og «Staysman og Lazz»-frontfigur Stian Thorbjørnsen (37). Han har delt et bilde av seg og selv og sønnen i akebakken på Gålå.

- En julehilsen fra Gålå - mitt favorittsted, skriver 37-åringen under bildet.

Komiker Sigrid Bonde Tusvik (39) har de to barna Jenny og Jens sammen med VGTV-sjefen Martin Jøndahl, og paret legger titt og ofte ut familiebilder i sosiale medier. Søndag delte den kjente komikeren en rekke koselige romjulsbilder fra familiens hage. Der hadde familien bygget flere snøskulpturer etter helgens snøfall.

Se dette innlegget på Instagram

Kortreist snøkamel! ❄️🌨⛄️

Et innlegg delt av Sigrid Bonde Tusvik (@sigridbondetusvik)

- Kortreist snøkamel, skriver 39-åringen under bildet.

Romjul på Mauritius

Hvert år pleier hotellkongen Petter Stordalen (57) å invitere med hele familien til den eksotiske øya Mauritius utenfor Madagaskar. Der feirer de jul - og også i år gikk turen til varmere strøk.

Ferien har blitt godt dokumentert av 57-åringen selv og flere av hans barn, deriblant Emilie Stordalen. I helgen la hotellkongen ut et hyggelig familiebilde rundt et middagsbord - hvor det absolutt så ut til at familien nøt hverandres selskap.

- Det har vært mye vær her på Mauritius, men alt er bra med oss. Vi er i de beste hender her nede og koser oss masse, skrev Stordalen under bildet.

Se dette innlegget på Instagram

Viktig å ta litt ferie fra ferien.

Et innlegg delt av Guri Solberg (@gusolberg)

Romjul på sørligere breddegrader er det også for programleder og TV-profil Guri Solberg (43). Hun har delt et sommerlig bilde ikledd solhatt fra en strand i Mexico - mens hun holder en duggfrisk drink.

- Viktig å ta litt ferie fra ferien, skriver hun humoristisk under bildet.

Utenlandstur i romjulen har det også blitt på komiker Ørjan Burøe (45) og kona, blogger Marna Haugen Burøe (38). De har tatt med barna på familietur til USA, og i sosiale medier har ekteparet delt en rekke bilder fra Miami.

Se dette innlegget på Instagram

God Jul fra oss! 🎁🎄🤶🏼

Et innlegg delt av MARNA HAUGEN (@komikerfrue)

Se dette innlegget på Instagram

Woke up like this 🤩

Et innlegg delt av MARNA HAUGEN (@komikerfrue)

Se flere av kjendisenes romjulsbilder her:

Se dette innlegget på Instagram

Snowboard and good vibez only🤲🏼

Et innlegg delt av Cengiz Al (@cengizal)

LES OGSÅ: - Mistet nesten livet under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer