VIKTIG STØTTE: Swayzes kone, Lisa, har vært en enorm støtte for ham i den vanskelig tiden. Nylig fornyet de ekteskapsløftene til hverandre. Foto: AP
VIKTIG STØTTE: Swayzes kone, Lisa, har vært en enorm støtte for ham i den vanskelig tiden. Nylig fornyet de ekteskapsløftene til hverandre. Foto: APVis mer

Slik tilbringer han sin siste tid

Dødssyke Patrick Swayze flykter til fjells.

LOS ANGELES (Seher.no): Etter at "Dirty Dancing"-stjernen Patrick Swayze (55) ble diagnosert med kreft i bukspyttkjertelen i januar i år har han nå mottatt et lite glimt av håp.

Legene sier at sykdommen har roet seg ned litt takket være den aggressive behandlingen han har fått den siste tiden, skriver Star magazine.

Han har fått vite at det er 30% sjanse for at han vil få oppleve Thanksgiving - en mye bedre prognose enn hva han opprinnelig fikk, sier en venn av skuespilleren til bladet.

Men det er ikke til å komme utenom at Patrick har lite håp om et langt liv, og den siste tiden planlegger han å tilbringe sammen med kona gjennom 32 år, Lisa, på deres favorittplass i verden - den enorme eiendommen deres i fjellene utenfor Las Vegas.

- Patrick vil tilbringe hver dag med å se utover sin store eiendom. Han vil se når solen står opp om morgenen og sitte ute med Lisa i måneskinnet om kvelden, sier kilden til Star.

En gang i måneden drar Patrick og Lisa til kreftsenteret på Stanford Universitet for å ta ulike prøver og en MRI-scanning av kroppen hans.

Selv om de siste resultatene har gitt ekteparet håp om mer tid sammen, er de forberedt på at at kreften plutselig kan spre seg svært raskt.

Den populære skuespilleren nekter imidlertid å la de dystre fremtidsutsiktene knekke ham.

- Patrick kommer ikke til å overleve kreften, men han vil gjøre sitt ytterste for å dø på sine egne vilkår, forteller vennen til bladet.

LES OGSÅ: Fornyet ekteskapsløftene