USA-valg 2020:

Slik tar Melania farvel

- Vold er aldri svaret.

AVSKJED: Melania Trump publiserte 18. januar en avskjedsvideo på Twitter. Vis mer
Publisert

USAs førstedame Melania Trump har mandag postet en avskjed på Twitter. Onsdag tas Joe Biden i ed som USAs neste president, og kona Jill blir dermed landets førstedame.

I den flere minutter lange videohilsenen beskriver Melania tida i Det hvite hus som «uforglemmelig».

Hun fortalte både om hvordan unge soldater ofrer seg og hvordan mange har kjempet hardt gjennom coronapandemien.

Hun mente også man i løpet av denne tida har sett «det beste av USA». Hun takker videre alle som har bidratt under coronapandemien.

- Vi sørger for de som har mistet en de er glad i på grunn av pandemien. Hvert eneste liv er verdifullt. Jeg ber dere være forsiktige og fornuftige for å beskytte de sårbare, sier Trump.

TABBE: Avtroppende førstedame i USA, Melania Trump, får kritikk etter et besøk på et barnesykehus i Washington, D.C. Foto: AP Vis mer

- Vær lidenskapelig i alt du gjør, men vold er aldri svaret og vil aldri bli rettferdiggjort, sier Melania.

- Mens jeg sier farvel, håper jeg at alle amerikanere gjør sin del for å vise barna hva det vil si å være best. Vi må være et eksempel og vise at vi bryr oss om alle i samfunnet. Bruk enhver mulighet til å vise omtanke for andre, og bygg gode vaner i livet.

Hun avslutter med en oppfordring:

- Velg alltid fred over vold, kjærlighet framfor hat, og sett andre foran deg selv. Som en stor familie kan vi være et glimt av håp for kommende generasjoner, og løfte oss til nye høyder, sier Trump.

LES OGSÅ: Prins Harry: - Sønderknust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer