Livet etter «Luksusfellen»:

Slik tar de hverdagen tilbake etter «Luksusfellen»

Tv-programmet ble redningen for familien fra Hamar.

LIVET SMILER: Det var ikke mange smil å se fra ekteparet Adolfsen i første halvdel av onsdagens «Luksusfellen», der harde konfrontasjoner om pengebruk og renter sto i fokus. Nå kan de avsløre at det går mye bedre, og at de jobber for å holde stø kurs. Foto: TV3
LIVET SMILER: Det var ikke mange smil å se fra ekteparet Adolfsen i første halvdel av onsdagens «Luksusfellen», der harde konfrontasjoner om pengebruk og renter sto i fokus. Nå kan de avsløre at det går mye bedre, og at de jobber for å holde stø kurs. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag fikk vi møte ekteparet Trine Adolfsen (29) og Petter Adolfsen (30) i ukas utgave av «Luksusfellen». De to møtte hverandre på nettet for noen år siden, og forelsket seg raskt i hverandre.

At begge hadde gjeld på hver sin kant betød ikke så mye, så lenge de hadde hverandre. Gjelden begynte derimot å vokse rakst, og med ubesvarte brev og krav om penger fra flere kanter, endte den på totalt 898 000 kroner. De måtte til slutt bite i det sure eplet og oppsøke hjelp.

Den kom i form av ekspertene Lena Drange og Hallgeir Kvadsheim, som gikk aktivt inn for å endre økonomien i familien - som består av paret og totalt fire barn. Hele formålet med programmet er å revitalisere negative økonomiske vaner, og skal vi tro paret, har det gått på skinner.

Fjernet renter

- Jeg fikk fjernet alle renter, så jeg slipper å betale det framover. De har også satt opp en veldig fin plan som jeg skal følge, og inntil videre har det gått fint. De har hjulpet oss med det vi ikke klarte selv, sier Petter til Se og Hør.

Paret fikk en klar beskjed om at de måtte kutte kostnadene sine betraktelig om noe skulle gå rundt. Til sammen hadde de over 100 ubetalte krav fra blant annet inkassoselskaper og kredittkortleverandører, og det så i en periode mørkt ut for familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer