Slik tar de farvel med «Frustrerte fruer»

Skuespillerne deler bilder fra sine siste dager i Wisteria Lane.

KJÆRLIG AVSKJED: Marcia Cross får et kyss på kinnet av sine TV-kollegaer Eva Longoria og Felicity Huffman. Skuespillerne har blitt nære venner også i virkeligheten.  Foto: Twitter
KJÆRLIG AVSKJED: Marcia Cross får et kyss på kinnet av sine TV-kollegaer Eva Longoria og Felicity Huffman. Skuespillerne har blitt nære venner også i virkeligheten. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Etter åtte sesonger nærmer det seg nå slutten for fruene på Wisteria Lane. Den populære serien «Frustrerte fruer» begynte på TV i 2004 og husfruenes drama og intriger ble fort en kjempesuksess.

I disse dager spiller stjernene inn de siste episodene av serien og poster bilder fra innspillingen på Twitter. Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman og Marcia Cross uttrykker alle at det er en merkelig følelse at serien snart er over og har publisert flere bilder på Twitter der de koser og klemmer på hverandre.

Skuespillerne skal ha vært sjokkert da de fikk beskjed om nedleggelsen.

«Alle gode ting må ta slutt og i den åttende og siste sesongen står mye på spill for alle på Wisteria Lane. Sesong åtte av frustrerte fruer vil slutte på en måte slik at alle som ikke har sett alt vil forstå det, og slutten vil være rik og givende for seriens lojale fans.» skriver ABC på sine hjemmesider.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Frustrerte fruer» legges ned    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer