Slik tar Britney opp kampen mot Miley

Sexy Britney Spears flørter med bondage i sin nye musikkvideo.

VÅGAL: Britney Spears er sexy og avkledd i sin nye musikkvideo "Work Bitch" der hun også er omringet av en rekke lettkledde dansere. Foto: Fra videoen
VÅGAL: Britney Spears er sexy og avkledd i sin nye musikkvideo "Work Bitch" der hun også er omringet av en rekke lettkledde dansere. Foto: Fra videoen Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag var det premiere på Britney Spears' (31) nye musikkvideo «Work Bitch», og det er en veldig sexy popstjerne som skinner i videoen.

Se Britneys nyeste video nederst i artikkelen!

31-åringen har en lang karriere bak seg og konkurrerer nå mot langt yngre stjerner.

Den mest omtalte om dagen er Miley Cyrus (20) som har skapt skandale blant annet med å kaste klærne i videoen til låten «Wrecking Ball» og å vise seg fram toppløs i bladet Rolling Stone.

Nå prøver Britney å ta tilbake posisjonen som verdens største popstjerne.

Spears har tidligere fått kritikk for sin økende vekt, men de siste månedene har hun jobbet hardt for å få tilbake sin slanke figur.

Danser i ørkenen

Og popstjernen viser kroppen i flere minimale antrekk og danser i ørkenen, i et basseng omringet av haier og en klubb tett omringet av en rekke sexy dansere. Det er en frekk Spears som flørter med bondage og svinger bokstavelig talt pisken over danserne.

«Work Bitch» er tobarnsmorens siste singel og er med på hennes åttende album, som kommer ut 3. desember. Den samme måneden som Spears begynner sitt storslåtte show i Las Vegas.

Spears ser foreløpig ut til å være fornøyd med tilbakemeldingene på videoen og takker fansen og regissøren på Twitter.

- Overveldet av all kjærligheten,. Stort kyss til alle dere og Mr Ben Mor.
 

LES OGSÅ: Her bekrefter hun forholdet