VAR UTRO: Britney Spears' kjæreste David Lucado gjorde det siste en kjæreste skal gjøre - kysset en annen kvinne mens han var i et forhold. Her fra lykkelige tider i mars i år. Foto: FameFlynet
VAR UTRO: Britney Spears' kjæreste David Lucado gjorde det siste en kjæreste skal gjøre - kysset en annen kvinne mens han var i et forhold. Her fra lykkelige tider i mars i år. Foto: FameFlynet Vis mer

Slik tar Britney hevn på sin utro kjæreste

- Hun føler seg sviktet, og dette er den beste måten, sier en venn av henne.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er bare kort tid siden det ble kjent at popstjernen Britney Spears (32) hadde blitt singel igjen, etter at hun oppdaget en video av golfspiller-kjæresten David Lucado som kysset en annen dame.

Paret hadde vært sammen i litt over ett år før sjokkbeskjeden kom, og Lucado hadde allerede rukket å knytte sterke bånd med Britneys to sønner Sean (9) og Jaden James (8).

Men Britney lot seg ikke pille på nesen, og dumpet den utro kjæresten.

IDYLLEN SPRAKK: David Lucado hadde rukket å knytte sterke bånd med Britney Spears' to sønner Jayden James og Sean Preston. Dette er tatt fra en familietur til Hawaii i mars. Paret var kjærester i 15 måneder. Foto: Stella Pictures
IDYLLEN SPRAKK: David Lucado hadde rukket å knytte sterke bånd med Britney Spears' to sønner Jayden James og Sean Preston. Dette er tatt fra en familietur til Hawaii i mars. Paret var kjærester i 15 måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer

Til RadarOnline forteller en kilde nær popstjernen at hun bruker musikken for å komme over utroskapen.

- Britney er tilbake i studio hvor hun spiller inn ny musikk, fordi at det er den måten hun bruker for å gjøre om negativitet til positiv energi. Hun kommer helt sikkert til å skrive en sang om David fordi hun føler seg sviktet, sier kilden.

I forrige uke delte popstjernen et bilde av seg selv i studio med følgerne sine på Instagram:

«Studio i dag! Yay!», skrev hun til bildet hvor hun smiler fra øre til øre.

Bekreftet utroskapen fra scenen

Under en konsert i Las Vegas i begynnelsen av september bekreftet Britney selv utroskapen fra scenen:

- Ok, jeg vet at dere alle er klar over at kjæresten min var utro mot meg. Men det beste med at kjæresten din er utro mot deg, er at det betyr at du kan gå på en ny første date, OMG!, erklærte hun freidig - til jubel fra fansen.

Men det er ikke bare musikk som engasjerer den verdensberømte stjernen.

Kommer til Norge

Nylig ble det kjent at Britney har inngått et designsamarbeid med den danske undertøyskjeden Change - og at hun i slutten av måneden kommer til Norge for å promotere kolleksjonen.

- Det er stor stas å få Britney Spears med på laget og det er veldig hyggelig at hun har lyst å komme til Norge, og det er første gang på ti år at Britney Spears kommer til Norge, fortalte administrerende direktør Beate Higley i Change of Scandinavia Norge i en pressemelding tidligere denne uken.

LES OGSÅ: - Britney sender meldinger til eksen i skjul for sin far

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer