Slik taklet superstjernene snøstormen

Kjendisene gjorde det beste ut av uværet i New York i helgen. Se de morsomme bildene og videoene!

LIKE GLADE: Justin Theroux, Jerry Seinfeld og Hugh Jackman var blant stjernene som tok snøkaoset i New York med et smil om munnen. Foto: Instagram
LIKE GLADE: Justin Theroux, Jerry Seinfeld og Hugh Jackman var blant stjernene som tok snøkaoset i New York med et smil om munnen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen ble storbyen New York og flere delstater i nærheten rammet av snøstormen «Jonas».

Millioner av mennesker fikk streng beskjed om å holde seg inne mens det snødde som verst, men det tok ikke lang tid før beboerne i New York var ute og lekte seg i den snøkledde storbyen.

Stjerner som Jerry Seinfeld, Alec Baldwin, Hugh Jackman og Justin Theroux ble ikke satt ut av spill av den dramatiske stormen, og de delte alle sine morsomme møter med snøen på sine Instagram-kontoer. 

Komiker Jerry Seinfeld (61) sin kone Jessica (44) delte flere bilder av morroa i sosiale medier, blant annet et bilde der Jerry og barna Sascha (15), Julian (12) og Shepherd (10) er på tur i Central Park i New York. 

Skuespiller Alec Baldwin (57) delte et bilde av kona Hilaria Baldwin (32) og en venninne som gjør en yoga-øvelse i snøen. 

Lekte seg i snøen

Skuespiller Justin Theroux (44) giftet seg i fjor med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (46). Like etter bryllupet debuterte han på Instagram, men har allerede gledet fansen med mange blinkskudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer