LIKE GLADE: Justin Theroux, Jerry Seinfeld og Hugh Jackman var blant stjernene som tok snøkaoset i New York med et smil om munnen. Foto: Instagram
LIKE GLADE: Justin Theroux, Jerry Seinfeld og Hugh Jackman var blant stjernene som tok snøkaoset i New York med et smil om munnen. Foto: Instagram Vis mer

Slik taklet superstjernene snøstormen

Kjendisene gjorde det beste ut av uværet i New York i helgen. Se de morsomme bildene og videoene!

Publisert

SEOGHØR.NO: I helgen ble storbyen New York og flere delstater i nærheten rammet av snøstormen «Jonas».

Millioner av mennesker fikk streng beskjed om å holde seg inne mens det snødde som verst, men det tok ikke lang tid før beboerne i New York var ute og lekte seg i den snøkledde storbyen.

Stjerner som Jerry Seinfeld, Alec Baldwin, Hugh Jackman og Justin Theroux ble ikke satt ut av spill av den dramatiske stormen, og de delte alle sine morsomme møter med snøen på sine Instagram-kontoer. 

NY Values

Et bilde publisert av Jessica Seinfeld (@jessseinfeld)

Komiker Jerry Seinfeld (61) sin kone Jessica (44) delte flere bilder av morroa i sosiale medier, blant annet et bilde der Jerry og barna Sascha (15), Julian (12) og Shepherd (10) er på tur i Central Park i New York. 

Snowga...

Et bilde publisert av Alec Baldwin (@iamabfalecbaldwin)

Skuespiller Alec Baldwin (57) delte et bilde av kona Hilaria Baldwin (32) og en venninne som gjør en yoga-øvelse i snøen. 

Lekte seg i snøen

Skuespiller Justin Theroux (44) giftet seg i fjor med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (46). Like etter bryllupet debuterte han på Instagram, men har allerede gledet fansen med mange blinkskudd.

Den nygifte «The Leftovers»-stjernen var blant de som åpenlyst koste seg i vinterværet i helgen, og delte en morsom video på Instagram der han tok kraftig sats ut i dypsnøen. 

En video publisert av @justintheroux

«X Men»-stjernen Hugh Jackman (47) gjorde også som Theroux og delte en filmsnutt til sine trofaste Instagram-følgere.

What to do after the blizzard of 2016. SLO-MO SNOWBALL FIGHT!

En video publisert av Hugh Jackman (@thehughjackman)

- Hva gjør man etter årets store snøstorm? Snøballkrig i sakte film, skrev skuespilleren til den morsomme videosnutten.

LES OGSÅ: Nå er «Friends»-sveisen tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer