Slik taklet hun slakten fra dommerne

Nå får Marthe støtte av en av dem som kritiserte henne. Se video!

HARD KRITIKK: Marthe Valle imponerte ikke dommerne under fredagens direktesendte «X Factor». Foto: SCANPIX
HARD KRITIKK: Marthe Valle imponerte ikke dommerne under fredagens direktesendte «X Factor». Foto: SCANPIX Vis mer
Se video med Marthe Valle og Elisabeth Andreassen nederst i saken!

SEHER.NO: Under fredagens direktesendte «X Factor» fra Hellesrudsletta måtte Marthe Valle tåle hard kritikk fra dommerne for sin tolkning av Lady Antebellums låt «Need You Now».

Jan Fredrik Karlsen mente at hun falt helt gjennom og så ukomfortabel ut på scenen mens Marion Ravn mente at Marthe heller burde holde seg til rolige ballader med piano.

Også Marthes mentor Elisabeth Andreassen innrømte at det hele ble litt feil, og mente at de burde ha valgt en annen låt.

Da Seher.no møtte Marthe Valle og «X Factor»-dommer Elisabeth Andreassen backstage under TV-showet, så derimot stemningen mellom de to ut til å være svært god.

- Jeg synes hun er fantastisk. Det er jo bare en låt vi snakker om. Jeg tenker jo på artisten Marthe. Jeg var veldig glad for at jeg fikk Marthe i min gruppe. Det var det første jeg tenkte på da vi var på audition også, at jeg håpet å få Marthe. Vi har en veldig fin greie bak scenen, og et veldig fint forhold, sier Elisabeth til Seher.no.

Og til tross for negative tilbakemeldinger, mener ikke Marthe at låtvalget under fredagens direktesending var feil.

- Det er jo en sjanse man tar. Jeg føler at jeg er veldig glad i å gjøre sånne type ting. Jeg kommer nok til å fortsette å gjøre det, men på min egen måte. Jeg koste meg. Jeg er veldig glad i den låta, og jeg synes det gikk bra. Men det er sånn det er. Folk har alltid forskjellige meninger. Det må man klare å stå i, sier Marthe til Seher.no.
 
Marthe, som tidligere har vunnet Spellemannspris for sin musikk, mener også at hun som artist må tåle negative tilbakemeldinger.

- Det som skjedde her nå er jo også noe man må forberede seg på som artist fordi det er ingen artister som seiler i rak medvind hele tiden, sier Marthe til Seher.no.

Og det er ingen tvil om at Elisabeth Andreassen har stor tro på at Marthe vil gjøre det stort som artist i fremtiden.

- Marthe er smart og hun har en plass i artistverdenen som er helt selvfølgelig på grunn av varmen i stemmen, egne låter, utstråling og så er hun et fantastisk menneske. Jeg er blitt så glad i henne. Jeg synes hun var fantastisk på scenen og hun ser jo bare helt vidunderlig ut, sier Elisabeth til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Her «frir» han på TV-skjermen 

Se video med Marthe Valle og mentor Elisabeth Andreassen her:
[obj:media:9103]