Slik takler Suri bruddet

- Suri har blitt beskyttet fra ukomfortable situasjoner.

TILPASSER SEG BRA: - Både Katie og Tom har virkelig gjort det de kan for å sørge for at overgangen skal var så enkel og normal som mulig for Suri. Foto: Stella Pictures
TILPASSER SEG BRA: - Både Katie og Tom har virkelig gjort det de kan for å sørge for at overgangen skal var så enkel og normal som mulig for Suri. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Suri (6) har tilbragt tiden delt mellom moren Katie Holmes (33) og faren Tom Cruise (50) etter parets sjokkerende brudd tidligere i år.

I Se og Hør Weekend kan du nå se de eksklusive bildene fra Toms tur til Disney Land med datteren, men torsdag var det Suri sin tur til å kose seg med datteren igjen.

Etter at moren kastet ut de høye hælene til seksåringen, gikk hun i lave slippers da hun dro på turntrening.

Kilder nær familien hevder Suri «tilpasser seg godt» til foreldrenes skilsmisse.

- Både Katie og Tom har virkelig gjort det de kan for å sørge for at overgangen skal var så enkel og normal som mulig for Suri. Tom og Katie krangler ikke med hverandre, fordi de ikke har sett hverandre. Så Suri har blitt beskyttet fra ukomfortable situasjoner, sier en kilde til Radaronline.


- De har blitt enige om å ikke si noe nedsettende om hverandre, sier kilden.

Andre kilder har hevdet at paret så smått har begynt å kommunisere igjen ved overleveringen av datteren.

Det pekes likevel på fra kilder at grunnen til at Suri klarer seg så bra etter bruddet, er at livet ikke er så veldig annerledes enn tidligere.

- Suri er vant med at faren er borte på filminnspilling, og at hun ikke er sammen med ham hver eneste dag, sier kilden.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har funnet ny kone til Cruise 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer