Slik takler kjendisene snøkaoset

Filmstjernene tok akebrettene fatt da trafikken ble satt ut av spill.

UNNA VEI: Helena Bonham Carter og datteren Nell tester det sjeldne vinterføret i en av Londons parker. Foto: All Over Press
UNNA VEI: Helena Bonham Carter og datteren Nell tester det sjeldne vinterføret i en av Londons parker. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra de britiske kjendisenes vinter-feiring nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Britene er ikke like vant med snø som oss nordmenn, og da snøfnuggene lavet ned over store deler av øyriket i helgen, tok det ikke lang tid før trafikken ble satt ut av spill.

Flere av landets kjendiser tok imidlertid det kalde været med et smil, og benyttet ifølge Daily Mail. sjansen til å gjøre ting man vanligvis ikke ser i landets storbyer.

Blant de vinterglade stjernene var «Harry Potter»-stjernen Helena Bonham Carter og hennes regissør-ektemann Tim Burton. Sammen med sin sønn Billy Raymond (8) og datteren Nell (4) dro de på aketur i Primrose Hill Park i London.

Andre kjendiser som benyttet seg av det kalde vinterværet var den tidligere Spice Girls-sangerinnen Emma Bunton, og TV-stjernen Mylene Klass.

Begge la ut bilder på Twitter av hvordan de henholdsvis hadde bygget en snømann og en iglo med sine barn.

«Hele familien får faktisk plass i den» skrev en jublende Mylene på sin Twitter-side etter at prosjektet var gjennomført.

Se flere bilder fra de britiske kjendisenes vinter-feiring nederst i artikkelen!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Se flere bilder fra de britiske kjendisenes vinter-feiring her:Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer