Tone Damli:

Slik takler hun svangerskapet

- Litt kort lunte.

BLIR MAMMA IGJEN: Tone Damli og Markus Foss skal bli foreldre igjen. Nå forteller artisten om hvordan svangerskapet går så langt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BLIR MAMMA IGJEN: Tone Damli og Markus Foss skal bli foreldre igjen. Nå forteller artisten om hvordan svangerskapet går så langt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På torsdag bestemte den norske artisten Tone Damli (32) seg for å avsløre at hun og samboeren Markus Foss (37) venter sitt andre barn. Det var i en video på Instagram at hun bestemte seg for å dele nyheten med verden - samtidig som hun også fortalte det til datteren sin, Billie (6).

I videoen kunne Foss og Damli nemlig informere datteren om at hun skulle bli storesøster - åpenbart til Billies store begeistring. Gratulasjonene rant fort inn fra fjern og nær, noe hun har valgt å takke for. Til Se og Hør sa den vordende mammaen følgende på torsdag:

- Det lå i kortene at dette skulle skje, men samtidig kan man ikke ta slikt for gitt. Vi er overlykkelige og gleder oss enormt. En glede i denne rare tiden, sa hun.

- Nå slipper jeg endelig mas fra Se og Hør, la Tone humoristisk til.

KJENTE HVERANDRE LENGE: Tone Damli var aktuell som programleder for «Love Island», og i den anledning fortalte hun om hvordan hun falt for kjæresten Markus Foss. De to kjente hverandre i mange år før de ble sammen. Video: Marie Røssland Vis mer

Slik er det

Hun skal derimot ikke få fred riktig ennå. «Butterflies»-sangeren har nemlig nå valgt å åpne seg om hvordan svangerskapet går foreløpig, noe hun gjør i nok et innlegg på Instagram. Sammen med en rekke bilder av henne og Billie, røper hun at graviditeten allerede har bydd på kjente symptomer.

«Tusen takk for alle koselige meldinger om vår 'baby to come'. Billie gleder seg enormt til å bli storesøster, og vi gleder oss selvfølgelig til å bli mamma og pappa for andre gang», skriver hun, og fortsetter:

«Formen min er upåklagelig, så jeg er heldig. Litt trøtt, kort lunte og jævlig søtsugen, men det får være greit. Føler meg privilegert som får oppleve dette en gang til».

Dermed virker det som at det går bra med sangfuglen. Hvis den korte lunta kan kureres av litt søtsaker må man vel kunne si at alt står til som det skal. Det er derimot ikke kjent hvor langt artisten er på vei, når termin er eller hvilket kjønn babyen er. Forrige gang hun var gravid holdt hun også kortene tett til brystet lenge, selv om hun jobbet som «Idol»-dommer frem til hun var høygravid.

Artisten og tv-profilen har fortalt at hun da satt med støttestrømper og «rumpa godt plassert på en Tempur-pute» under sendingene. Billie kom så til verden i april 2014, og har rukket å bli seks år gammel.

INNRØMMER: Tone Damli innrømmer at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

Klar for søsken

Damli har i flere år fått spørsmål fra pressen om hun ikke snart kunne tenke seg å bli mor på nytt. Til det har hun alltid svart positivt, men det var altså først nå drømmen gikk i oppfyllelse. For to år siden kunne Tone avsløre at datteren drømte om søsken.

- Billie selv er veldig klar på det. Hun vil ha en lillebror eller lillesøster. Selv har ikke Markus og jeg noe tidsperspektiv på det, men jeg kan godt si at jeg ønsker meg flere barn, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Damli har tidligere også åpnet opp om fødselen av datteren.

Da hun høsten 2018 gjestet podkasten til Sandra Lyng Haugen, «Smelt På Tjukka», fortalte hun at det ikke ble helt som hun hadde sett for seg.

- Jeg fikk en epidural, som var helt fantastisk og jeg sovnet. Kvart på syv den 28. april kom Billie til verden, knallblå i ansiktet, og satt fast mellom to rier, men det gikk kjempebra, sa artisten i podkasten.

Ifølge Tone var fødselen det vondeste hun har opplevd, men hun påpekte at hun følte seg helt fin i formen etterpå. Så fin at hun faktisk tok seg en spasertur en halvtime etter fødselen, til sykepleierens store bekymring.

PREMIERE: Se Tone Damlis rykende ferske musikkvideo til MGP-låta «Hurts sometimes». Låta er med i MGP-finalen lørdag 15. februar. Video: Tobias Frøystad/ Expect Films Vis mer

Rask familieforøkelse

Tone og Markus møtte hverandre for første gang for hele 13 år siden, men ble altså offisielt kjærester sommeren 2013.

Under ett år senere kom sjarmtrollet Billie til verden, noe Tone flere ganger har omtalt som et stort øyeblikk.

- Det forandrer måten man lever på, men det forandrer også måten man føler ting på. Jeg har blitt en mye mer følsom jente, og blitt voksen i form av at man må prioritere riktig og finne ut av hva som er viktig her i livet, har hun tidligere fortalt til Se og Hør om morsrollen.

TV-VILLA: Den ferske programlederen, Tone Damli, viser fram villaen hvor håpefulle «Love Island»-deltakere skal bo. Video: Marie Røssland Vis mer

Like før jul fortalte også Damli at hun synes livet er bedre med barn.

- Nå har jeg vært mamma i fem og et halvt år, så jeg er vant med alt det innebærer. Men det er klart at det er en overgang kontra det livet man levde tidligere, innrømmet hun til Her og Nå, og la til:

- Samtidig går du gravid i ni måneder, og jeg tror det er måneder der du har tid til å forberede deg og legge vekk det gamle livet du har hatt. Det å bli mamma har vært en reise til det bedre.

LES OGSÅ: Forsvant: Dette gjør barnestjernene nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer