Tuva Fellmann om forholdet:

Slik takler hun gravidryktene

Letter på sløret om forholdet til Ronny Brede Aase.

FORLOVET: Tuva Fellman og Ronny Brede Aaase forlovet seg i juli i år. Nå forteller førstnevnte om forholdet i et nytt intervju med Dagbladet Magasinet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Tuva Fellman og Ronny Brede Aaase forlovet seg i juli i år. Nå forteller førstnevnte om forholdet i et nytt intervju med Dagbladet Magasinet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I midten av juli i år kom den hyggelige nyheten om at P3-profilen Ronny Brede Aase (33) og kjæresten Tuva Fellman (32) hadde forlovet seg. Det avslørte de begge på sine respektive Instagram-kontoer, hvor det kom frem at Aase hadde gått ned på kne og fridd til sin kjæreste gjennom mange år. Frieriet fant sted mens paret var på ferie på Vestlandet.

- Vi er glade og koser oss i Sogn og Fjordane, skrev Ronny og Tuva i en SMS til Se og Hør da forlovelsesnyheten ble kjent.

Nå har det gått snart tre måneder siden forlovelsen, og i et nytt intervju med Dagbladet Magasinet forteller Fellman at hun har det svært bra om dagen.

- Jeg er nyforlovet, har akkurat kjøpt leilighet og får betalt for å snakke om sex, kropp og følelser på radio, sier 32-åringen i intervjuet.

KJÆRESTER: NRK-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aaase har vært sammen i syv år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: NRK-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aaase har vært sammen i syv år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vi har det dritfint

Fellman jobber som programleder i NRK-radioprogrammet «Juntafil», som handler om sex og seksualitet. I intervjuet forteller hun også om forholdet til Ronny Brede Aase - som hun i fjor ble samboer med etter å levd i et avstandsforhold i mange år.

- Vi har det dritfint sammen. Jeg var litt stressa da vi flyttet sammen, siden vi hadde levd i et avstandsforhold så lenge, men det går smooth, sier NRK-profilen til Dagbladet Magasinet.

Fellman og Aase har vært et par i syv år, og i fem av årene bodde hun i Trondheim og han i Oslo. Nå har de bodd sammen i halvannet år, og i intervjuet sier 32-åringen at hun kan være kranglete, men at kjæresten er den rake motsetningen. Hun forteller også at mange den siste tiden har trodd at hun har vært gravid.

PROGRAMLEDER: Tuva Fellman er programleder for Juntafil» på NRK, som tar for seg en rekke temaer knyttet til sex og samliv. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: Tuva Fellman er programleder for Juntafil» på NRK, som tar for seg en rekke temaer knyttet til sex og samliv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vil veldig gjerne ha barn med Ronny, men vi stresser ikke. Du aner ikke hvor mange som spør om jeg er gravid, bare fordi jeg hadde en lang sommerferie og la på meg litt. Her om dagen måtte jeg drikke øl bare for å understreke at jeg ikke lurte noen, sier hun i intervjuet.

- Aldri vært så nervøs før

Som allerede nevnt, ble Fellman og Aase forlovet i juli i år. En knapp måned etter frieriet kunne sistnevnte fortelle til P3morgens lyttere at han var svært nervøs før han gikk ned på kne foran kjæresten.

32-åringen avslørte at han hadde hatt tanker om et frieri lenge, men at det var først i sommer at han kjente på en akutt trang til å faktisk gjøre det.

- Jeg tenker at det er nå det skal skje. Også frir jeg. Det øyeblikket, jeg har aldri vært så nervøs før. Det var så skummelt, men det endte jo opp med å være helt perfekt. Men bare redselen for å drite seg ut, og for å si noe feil. At det skal være så skummelt å skulle fri. Men jeg fikk det til, sa nyforlovede Ronny i august.

Når bryllupet skal stå, er ikke bestemt ennå. Radioprofilen fortalte derimot at han gleder seg til å begynne å planlegge bryllupet. Han er også tydelig på at han ikke ønsker å være forlovet i for mange år før et bryllup omsider finner sted.

Både Fellman og Aase har jobbet sammen i NRK, men det var ikke i jobbsammenheng at paret møtte hverandre for første gang.

– Mange tenker at vi traff hverandre på jobb, men det gjorde vi egentlig ikke. Hun jobbet stort sett på kvelden, og jeg jobbet på dagen, så vi traff hverandre egentlig aldri på jobben. Tuva studerte sammen med en av mine beste venner, og det førte til at vi ofte befant oss på fest sammen, har Brede Aase tidligere uttalt i podkasten «Ida med hjertet i hånden».

De to ble med hverandre hjem for første gang under Øyafestivalen, noe som ifølge sistnevnte ble starten på deres flere års lange avstandsforhold.

LES OGSÅ: Foreldre for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer