Slik takler hun ektemannens sykdom

Céline Dion prøver å holde seg positiv om ektemannens kreftsykdom.

FORGUDER MANNEN: Stjerneartisten Céline Dions beslutning om å sette karrieren på vent, bunner i ektemannen Rene Angélils dårlige helsetilstand.   Foto: Stella PIctures
FORGUDER MANNEN: Stjerneartisten Céline Dions beslutning om å sette karrieren på vent, bunner i ektemannen Rene Angélils dårlige helsetilstand. Foto: Stella PIctures Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at den kanadiske sangstjernen Céline Dion (46) har lagt karrieren sin på is for å ta seg av sin syke ektemann og familien deres.

I kjølvannet av artistens turnéavlysninger, forteller kilder nær Dion og ektemannen René Angélil (72) at «All By Myself»-sangerens beslutning hadde ligget i kortene lenge.

- De er hele livet for hverandre. Han og familien kommer først og hun har alltid vært tydelig på det, forteller stjerneparets venninne Robin Leach til People.

Leach forteller at Dion har vurdert å trekke seg fra rampelyset på ubestemt tid helt siden den over 25 år eldre ektemannen ble operert for strupekreft før jul i fjor.

 

ALVOR: Sangstjernen avbildet i Paris i starten av desember i fjor - tre uker før ektemannen måtte opereres for strupekreft.  Foto: All Over Press
ALVOR: Sangstjernen avbildet i Paris i starten av desember i fjor - tre uker før ektemannen måtte opereres for strupekreft. Foto: All Over Press Vis mer

Vil nyte familielivet mens hun kan

For tiden bor ekteparet i Las Vegas sammen med barna sine, René Charles (13) og tvillingene Eddy og Nelson (3). Der har Céline vært et av trekkplastrene på Caesars Palace i mange år.

- René gjorde flott fremgang og var mye ute på farten, sier Leach om helsetilstanden til 72-åringen etter kreftoperasjonen.

Men åtte måneder etter operasjonen er han fortsatt ikke kommet helt til hektene.

- Forrige gang jeg så ham, var han veldig tynn og skjør. Céline måtte ta et skritt tilbake, og avgjørelsen hennes er uttrykk for en erkjennelse av at man må holde fast ved det man har så lenge som mulig, forteller Robin Leach til People.

Imidlertid prøver familien å være positive med hensyn til Angélils prognose.

- De er optimistiske, sier en innsidekilde til nettstedet.

Céline Dion og René Angélil har vært gift siden desember 1994.

LES OGSÅ: - Jeg holdt på å drukne