Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

Slik takler de bruddryktene

- Nå har vi holdt på med det her i tre år, og folk stiller fortsatt spørsmål når vi har vært en uke fra hverandre.

RYKTEFLOM: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl er et kjent par, og med det følger ofte utallige rykter. Foto: Tor Lindseth
RYKTEFLOM: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl er et kjent par, og med det følger ofte utallige rykter. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Martine Lunde (24) og kjæresten Aleksander Sæterstøl (24) fant tonen under deres deltakelse i realityprogrammet «Paradise Hotel». Siden den gang har de holdt sammen til tross for at de har et avstandsforhold.

Lunde bor i Oslo, mens Sæterstøl bor i Bergen. Duoen har flere ganger fortalt åpent om forholdet sitt, og til tross for at de bor i hver sin by, forteller de begge at de takler avstanden fint.

Som et profilert par blir duoen ofte utsatt for bruddrykter. Spesielt på nettsamfunnet Jodel har det en rekke ganger dukket opp påstander om at det er slutt mellom dem.

Tror hun lyver

Lunde forklarer at bruddryktene som regel oppstår med en gang hun og Sæterstøl har tilbrakt litt tid fra hverandre. 24-åringen forteller videre at hun iherdig prøver å forklare følgerne sine at de fortsatt er sammen, men mener at hun ofte ikke blir trodd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer