Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

Slik takler de bruddryktene

- Nå har vi holdt på med det her i tre år, og folk stiller fortsatt spørsmål når vi har vært en uke fra hverandre.

RYKTEFLOM: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl er et kjent par, og med det følger ofte utallige rykter. Foto: Tor Lindseth
RYKTEFLOM: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl er et kjent par, og med det følger ofte utallige rykter. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Martine Lunde (24) og kjæresten Aleksander Sæterstøl (24) fant tonen under deres deltakelse i realityprogrammet «Paradise Hotel». Siden den gang har de holdt sammen til tross for at de har et avstandsforhold.

Lunde bor i Oslo, mens Sæterstøl bor i Bergen. Duoen har flere ganger fortalt åpent om forholdet sitt, og til tross for at de bor i hver sin by, forteller de begge at de takler avstanden fint.

Som et profilert par blir duoen ofte utsatt for bruddrykter. Spesielt på nettsamfunnet Jodel har det en rekke ganger dukket opp påstander om at det er slutt mellom dem.

Tror hun lyver

Lunde forklarer at bruddryktene som regel oppstår med en gang hun og Sæterstøl har tilbrakt litt tid fra hverandre. 24-åringen forteller videre at hun iherdig prøver å forklare følgerne sine at de fortsatt er sammen, men mener at hun ofte ikke blir trodd.

- Nå har vi holdt på med det her i tre år, og folk stiller fortsatt spørsmål når vi har vært en uke fra hverandre. Når vi var to måneder fra hverandre tenkte jeg: «herregud, hvordan skal jeg forklare det her?». Fordi folk trodde ikke på meg. Det virket som at jeg prøvde å lyve ved å late som at vi fortsatt var sammen, forteller hun, og legger til:

- Men, hadde det vært slutt så hadde jeg jo fortalt det. Jeg deler jo mye av livet mitt og da skjønner jeg ikke hvorfor jeg skulle ha holdt det hemmelig. Det er en så stor del av livet mitt. Folk hadde merket det på meg om det hadde vært slutt.

Også Sæterstøl innrømmer at han får med seg ryktene.

- Jeg er ikke så mye på sosiale medier for tiden, så jeg får ikke med meg alt, men jeg hører at det dukker opp litt rykter, forteller han til Se og Hør.

UENIGE: Blogger Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl er å se i sesong 11 av «Bloggerne». Selv om paret har vært kjærester i flere år, har de litt forskjellig syn på bryllup. Vis mer

- Gjør vondt i hele kroppen

Det er imidlertid ikke bare bruddrykter som Lunde og Sæterstøl blir utsatt for. En rekke ganger har det også florert rykter om at sistnevnte har vært utro mot 24-åringen. Dette har Lunde imidlertid en forklaring på, og forteller at Sæterstøl ofte er ute på byen med kusinen sin.

- De kan ofte være på byen sammen, og da kan de stå og ta helt av på dansegulvet og deretter ta en taxi sammen hjem, forteller hun, og legger til:

FLORERER RYKTER: Martine Lunde legger ikke skjul på at hun synes det er ubehagelig når hun får meldinger hvor andre hevder at Aleksander Sæterstøl har vært utro. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FLORERER RYKTER: Martine Lunde legger ikke skjul på at hun synes det er ubehagelig når hun får meldinger hvor andre hevder at Aleksander Sæterstøl har vært utro. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

- Så akkurat det har skapt mye rykter, hvor folk har sagt: «jeg så akkurat Aleksander gå inn i en taxi med en jente», og i neste sekund ringer Aleksander meg og sier at han er på vei hjem med kusinen sin, forteller hun.

24-åringen forteller også at hun har opplevd å høre at Aleksander har kysset med en annen jente. Selv om det bare er rykter, innrømmer Lunde at hun får vondt i hele kroppen så fort de oppstår, og at tanken om at det kan være sant, kan streife henne.

- Aleksander er heldigvis veldig flink til å fortelle meg hva som skjer, fortsetter hun.

VILL HISTORIE: Martine Lunde, Linni Meister og Dennis Poppe er med i et panel for å plukke ut årets «Paradise Hotel»-deltakere. I Viafree-serien «Paradise Auditions» får man se noen av søkerne. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

«Driter» i rykteflommen

Sæterstøl på sin side forteller at han helt ærlig «driter i ryktene» om utroskap og brudd mellom han og Lunde.

- Jeg gidder ikke høre på hva alle har å si. Det er bare veldig rart. Men, folk bryr seg om mye merkelige ting, forteller han, og legger til at han tidligere har fått tilsendt bilder fra andre av seg selv og kusinen sin.

Selv om kjærligheten blomstrer mellom Lunde og Sæterstøl innrømmet hun imidlertid i årets sesong av «Bloggerne» at hun ofte får dårlig samvittighet overfor Sæterstøl.

På spørsmål om hvordan det går med samvittigheten nå, kan 24-åringen fortelle at hun ikke kjenner like mye på det som tidligere.

- Jeg føler at så fort jeg la bloggen til side så har jeg fått mye mer tid. Jeg har fått mer tid til å være med familien og Aleksander, og jeg merker at jeg går ikke rundt med dårlig samvittighet konstant, forteller Lunde, som påpeker at hun tidligere hadde dårlig samvittighet overfor både følgerne sine, kjæresten og samarbeidspartnere.

Å legge bort bloggen beskriver Lunde som «å ta av femti kilo fra skuldrene sine.»

MAKEOVER: Martine Lunde er aktuell som programleder for programmet «Glow up», men får seg en overraskelse når hun selv skal sminkes av en mindre erfaren sminkør. Video: Rød Løper Vis mer

Håper på å flytte sammen

Sæterstøl forteller at han skulle ønske at han og Lunde hadde et vanlig A4-liv, og legger ikke skjul på at de skulle hatt mer tid sammen hvor jobb ikke var inne i bildet.

- Jeg skulle selvfølgelig ønske at vi hadde tid der det ikke var mye jobb. Det er jo jobb på morgenen, om natten og kvelden, forteller han, og legger til:

- Hun har jo alltid mye å gjøre, så jeg har vel egentlig bare blitt vant med det. Det er jo alltid noe jobb.

Martine Lunde legger ikke skjul på at hun føler seg heldig som har Sæterstøl som kjæreste, og forteller at hun ikke tror noen andre hadde «taklet å være kjæreste med henne».

KJÆRESTEPAR: Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde har holdt sammen siden deltakelsen i «Paradise Hotel».  Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
KJÆRESTEPAR: Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde har holdt sammen siden deltakelsen i «Paradise Hotel». Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

- Mamma sier ofte: «det er ingen annen gutt som hadde holdt ut med deg, Martine». Så hun sier at jeg må passe på Aleksander og ta godt vare på han. Bestemor sier det også hele tiden. Så jeg tror bare at vi er «meant to be», forteller hun.

- Har dere snakket om fremtiden sammen?

- Ja, jeg har nok kanskje planlagt det mer enn han. Jeg håper jo bare på at innen noen år så har vi flyttet sammen, så håper jeg at vi gifter oss en gang i fremtiden og at vi får barn. Men egentlig vil jeg bare ha et helt vanlig A4 liv - å bare være lykkelig gift med mange barn, svarer 24-åringen.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer