Kelly Clarkson:

Slik takler de bruddet

Popstjernen åpner opp om hvordan familien takler samlivsbruddet.

SJOKKBRUDD: Flere ble rystet da det tidligere i år ble klart at Kelly Clarkson og Brandon Blackstock skulle gå fra hverandre. Nå åpner popstjernen opp om hvordan familien takler bruddet. Foto: Splash News / NTB

SJOKKBRUDD: Flere ble rystet da det tidligere i år ble klart at Kelly Clarkson og Brandon Blackstock skulle gå fra hverandre. Nå åpner popstjernen opp om hvordan familien takler bruddet. Foto: Splash News / NTB

Vis mer
Publisert

I juni sendte popstjernen Kelly Clarkson (38) og skuespiller Brandon Blackstock (43) sjokkbølger gjennom underholdningsverdenen da det ble klart at de skulle skilles.

Paret var gift i syv år, og har barna River Rose Blackstock (6) og Remington Alexander Blackstock (4) sammen, og var av fansen regnet som et meget solid par.

Det forhenværende paret møtte hverandre under en øvelse for Academy for Country Music Awards i 2006, og forlovet seg seks år senere. Blackstock er sønnen til Clarksons manager, Blake Blackstock. I 2013 ga de hverandre sine ja, men lykken tok altså slutt nylig.

BRUDD: Clarkson og Blackstock gikk nylig fra hverandre. Her med barna Remington Alexander Blackstock (4) og River Rose Blackstock (6), samt Brandons barn Savannah (18) og Seth (13). Foto: NTB
BRUDD: Clarkson og Blackstock gikk nylig fra hverandre. Her med barna Remington Alexander Blackstock (4) og River Rose Blackstock (6), samt Brandons barn Savannah (18) og Seth (13). Foto: NTB Vis mer

Beskytter barna

Clarkson oppga «uforenelige ulikheter» som årsak til at hun ville skilles fra ektemannen. To måneder etter bruddnyheten uttalte hun seg for første gang - for å forsvare seg.

Da var hun nemlig anklaget av flere fans for å fokusere for mye på karriere, og at det var grunnen til bruddet.

Nå uttaler 38-åringen seg på ny om bruddet, noe hun i et intervju med Extra. Her forteller hun at hun har ekstra fokus på barna oppe i det hele.

- Det er bare en dag hvor du tenker «wow, dette har forandret seg for alltid, og det er ikke bare mitt hjerte som har forandret seg, det er andre små hjerter også», sier hun.

LANGT FORHOLD: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson var et par i en årrekke før lykken brast. Foto: NTB
LANGT FORHOLD: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson var et par i en årrekke før lykken brast. Foto: NTB Vis mer

Clarkson forteller også at hun velger å være åpen om skilsmissen fordi hun håper det kan hjelpe andre i liknende situasjoner.

- Jeg har en flott familie og venner som er der for meg. Det er veldig vanskelig å navigere seg gjennom det å være åpen, og å dele sin historie som kan hjelpe andre, og på samme tid beskytte disse små barna jeg elsker, sier hun videre.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

- Alle er triste

Videre åpner hun opp om hvordan familien takler den tøffe tiden.

- Vi har fått mye hjelp fra terapeuter og barnepsykologer fordi vi vil gjøre det riktig. Jeg vil definitivt gjøre det riktig. Alle er triste, og det er greit å være trist.

Blackstock har i motsetning til sin kommende ekskone ikke uttalt seg offentlig om skilsmissen. Han har også en annen skilsmisse bak seg - med Melissa Ashworth. De har barna Savannah (18) og Seth (13) sammen.

Clarkson er uten tvil en verdenskjent artist. Det er heller ikke tvil om at mange nordmenn husker da hun i 2004 tapte «World Idol» mot ingen ringere enn vår egen Kurt Nilsen.

Nordmannen gikk til topps til tross for at Clarkson hadde fått drahjelp av plateselskapet sitt, som viste drøssevis av reklamespots av hennes millionselgende plate i reklamepausene.

LES OGSÅ: Kelly Clarkson ba ektemannen om å sterilisere seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer