Drew Barrymore:

Slik svarte filmstjernen på gravid-spørsmålet

- Jeg gikk ut av restauranten og tenkte: «Wow, den var tøff», sier 43-åringen om hendelsen.

HUMOR: Drew Barrymore hadde nylig et merkelig møte med en ukjent kvinne som trodde hun var gravid. Da svarte hun humoristisk tilbake. Foto: NTB scanpix
HUMOR: Drew Barrymore hadde nylig et merkelig møte med en ukjent kvinne som trodde hun var gravid. Da svarte hun humoristisk tilbake. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Denne uken gjestet skuespiller Drew Barrymore (43) talkshowet «The Late Late Show with James Corden», der hun blant annet snakket om den nye sesongen av Netflix-serien «Santa Clarita Diet», som har premiere denne uken.

Under innspillingen av serien var 43-åringen på en streng diett, og trente hver eneste dag. Men med en gang innspillingen var over, tok hun det helt ut, forklarte hun i programmet.

- Når jeg ikke er under innspilling, spiser jeg som om jeg har en pose med mat festet til ansiktet, fortalte hun til talkshowverten, ifølge Huffington Post.

Hun legger ikke skjul på at dette har ført til vektoppgang, og dette skal ikke ha gått upåaktet hen hos verken hennes nærmeste eller ukjente.

Saken fortsetter nedenfor.

Svarte tilbake

Under talkshowet fortalte hun om en nylig hendelse da hun ble stoppet av en fremmed kvinne på vei ut av en restaurant, etter å ha spist sammen med barna sine, Olive (5) og Frankie (3), og noen venner som også hadde med seg barna sine.

- Kvinnen stoppet meg og sa: «Wow, du har så mange barn», men jeg forklarte at jeg bare har to. Og da sa hun: «Men du er åpenbart gravid». Jeg så på henne og svarte: «Nei, jeg er bare feit nå», sa hun til høylytt latter fra salen.

- Jeg skal ikke lyve. Jeg gikk ut av restauranten og tenkte: «Wow, den var tøff», forklarte hun videre.

- Jeg har mislykkes

Filmstjernen og ektemannen gjennom fire år, Will Kopelman (40), gikk hver til sitt i april 2016. De giftet seg i California sommeren 2012, og har to døtre sammen.

- Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel ikke at dette gjør av vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etterhvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, fortalte skuespilleren til People den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKEN BRAST: Drew Barrymore og Will Kopelman gikk hver til sitt i april 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Drew Barrymore og Will Kopelman gikk hver til sitt i april 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter forklarte hun at hun skammet seg over at ekteskapet med Will ikke fungerte. Dette var nemlig filmstjernens tredje skilsmisse.

- Jeg brukte ordet «mislykket» i pressemeldingen fordi det er så ærlig. Når man skiller seg, så tenker man: «Jeg har mislykkes. Jeg er mislykket».

- Det er skamfullt og hardt å gå gjennom, til og med privat, sa hun til Chelsea Handler på hennes talkshow «Chelsea», ifølge People.

Tøff skilsmisse

«Charlie's Angels»-stjernen var knust da skilsmissen ble et faktum. I fjor snakket hun om familiedrømmen som brast da hun gjestet Ellen DeGeneres' talkshow.

- Det var mitt verste mareritt. Jeg hadde en inderlig drøm om å oppdra barna på en ultra-tradisjonell måte, altså skape en oppvekst for barna mine som var alt annet enn min egen, men sånn gikk det altså ikke, sa hun og la til:

- Nå vil jeg bare at skal oppleve kjærlighet, ærlighet og samhold.

I 1994 var hun gift med bartenderen Jeremy Thomas i kun seks uker.

I juli 2001 giftet hun seg med komikeren Tom Green (44), men han søkte om skilsmisse kun fem måneder senere.

Åpen om fortiden

Drew Barrymore debuterte som skuespiller allerede som syvåring, med filmen «E.T» fra 1982. Som ung pike levde hun et rebelsk liv med vill festing, alkoholmisbruk og dop.

«50 First Dates»-stjernen begynte å røyke hasj allerede som tolvåring og begynte å misbruke kokain året etter. Da hun var 14 år gammel var hun på så farlige veier at hun ble tvunget på avrusning.

Saken fortsetter nedenfor.

Kate Perry og Drew Barrymore møtes på rød løper og tar selfie foran fotografene. Video licensed from Splash News Vis mer

Dette er en stor kontrast til familielivet hun lever i dag. Hun har flere ganger uttalt at mammarollen har endret henne, og i 2015 sa hun til InStyle at hun ønsker å være åpen om fortiden sin overfor barna sine.

- Jeg vil fortelle barna om fortiden min. Jeg kommer ikke til å late som om jeg alltid har vært uskyldig, sa hun.

Til tross for sin trøblete oppvekst innrømmet stjernen at hun ikke ville forandret på noe av det.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne tenke annerledes på det fordi jeg vet ikke hvordan et annet liv ville vært. Det er vanskelig å forestille seg at ting kunne ha vært annerledes når de ikke var det, forklarte hun.

LES OGSÅ:​ Røper hvorfor hun ikke tok ektemannens etternavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer