Heidi Klum:

Slik svarte Drake etter modellens avvisning

Rapperen svarte (nesten) med samme mynt da supermodellen strakk ut hånden.

BEKLAGER: Høsten 2018 røpet supermodellen Heidi Klum at hun aldri besvarte en tekstmelding fra rapstjernen Drake, der han ba henne med ut på date. Nå røper hun hos Ellen DeGeneres hvordan han reagerte da hun endelig svarte ham. Vis mer
Publisert

Supermodell Heidi Klum (45) har gjort stor suksess på catwalken så vel som på tv-skjermen, og hun regnes fortsatt som en av de mest ettertraktede stjernene i Hollywood.

En som nok har vært enig i dette, er rapperen Drake (32) - som bestemte seg for å be 45-åringen med ut på et aldri så lite stevnemøte via tekstmelding i fjor.

Da den vakre supermodellen gjestet talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» i september 2018, fortalte hun om hendelsen.

Unngikk å svare

45-åringen forklarte at tekstmeldingen fra Drake tikket inn etter at hun under forrige besøk i tv-programmet medvirket i innslaget «Who'd You Rather».

Ifølge People skal 45-åringens valg ha falt på Drake, hvor hun erkjente å være betatt av ham.

32-åringen ble gjort oppmerksom på tv-sekvensen og fikk deretter tak i telefonnummeret til den tyske modellen. Til tross for at hun fikk muligheten til å gå på date med stjerneartisten, valgte Klum heller å «ghoste» rapperen.

«Ghosting» går kort forklart ut på at man ikke svarer på kommunikasjonsforsøk fra den andre parten og «forsvinner» uten å gi noen forklaring.

Dårlig respons

Nå har 45-åringen igjen gjestet «The Ellen DeGeneres Show», hvor hun forteller at hun faktisk har beklaget seg overfor den velkjente rapperen i ettertid.

- Jeg fortalte ham at jeg er lei meg, fordi jeg vet at det skapte stor oppmerksomhet etter at jeg var her sist, forteller supermodellen og henviser til forrige gang hun gjestet talkshowet.

Videre forteller Klum at responsen fra Drake var svært kortfattet, ettersom svaret kun bestod av et emoji-fjes som hever øyebrynet.

- Han sendte bare dette ansiktet, sier supermodellen og demonstrerer ansiktsuttrykket for seerne.

- Var det alt han svarte?, spør Ellen DeGeneres (60), og fastslår:

- Oi, han er sint!

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hadde allerede funnet lykken

Årsaken til avvisningen av Drake var ifølge Heidi Klum såre enkel. Hun hadde akkurat funnet lykken med Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz (29). Som hun for øvrig nå er forlovet med.

- Jeg beklager, Drake. Du var for sent ute. Skjønner du hva jeg mener? Han var seriøst bare en uke for sen eller noe, sa hun i talkshowet i september, ifølge People.

LYKKELIGE: Supermodell Heidi Klum hadde allerede funnet lykken med Tom Kaulitz før Drake ba henne ut på en date. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Supermodell Heidi Klum hadde allerede funnet lykken med Tom Kaulitz før Drake ba henne ut på en date. Foto: NTB scanpix Vis mer

45-åringen, som har fire barn fra tidligere forhold, virker derimot å angre noe på måten hun håndterte situasjonen.

- Jeg tenkte: «Å herregud. Dette er så rart», men jeg svarte ham aldri fordi jeg hadde funnet mitt livs store kjærlighet.

- Jeg er flau over det. Drake, jeg beklager for at jeg ikke svarte deg. Du er kul. Jeg elsker musikken din. Jeg kommer antakeligvis til å komme på en av konsertene dine veldig snart, fortsatte hun.

UNNSKYLDNING: Etter at supermodell Heidi Klum besluttet å «ghoste» rapperen Drake, etter å ha blitt bedt ut på date via tekstmelding, så hun seg nødt til å beklage. Foto: NTB scanpix
UNNSKYLDNING: Etter at supermodell Heidi Klum besluttet å «ghoste» rapperen Drake, etter å ha blitt bedt ut på date via tekstmelding, så hun seg nødt til å beklage. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forlovet i julen

Når Klum snakker varmt om «sitt livs store kjærlighet», er det den nevnte Tokio Hotel-gitaristen hun sikter til. Og etter alt å dømme er han minst like begeistret for henne.

29-åringen gikk nemlig ned på kne og fridde til 16 år eldre Klum i slutten av desember.

Den gledelige nyheten delte Klum i et Instagram-innlegg publisert på selveste julaften.

- Jeg sa ja, skrev supermodellen i innlegget.

View this post on Instagram

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Det var allerede i mars ryktebørsen om at firebarnsmoren hadde funnet lykken med Kaulitz startet. På det tidspunktet hadde de blitt sett sammen ved flere anledninger.

Det var først i april at de viste sine følelser for hverandre i full offentlighet.

Kort tid senere ble paret avbildet sammen mens de koste seg sammen ved bassengområdet utenfor sin private villa i det populære ferieparadiset Cabo San Lucas i Mexico.

FØRSTE RØDE LØPER: Firebarnsmor Heidi Klum og Tom Kaulitz ankom løperen sammen, og poserte velvillig for fotografene i Cannes i mai. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE RØDE LØPER: Firebarnsmor Heidi Klum og Tom Kaulitz ankom løperen sammen, og poserte velvillig for fotografene i Cannes i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai dukket duoen opp sammen på den rød løperen under amfAR-gallaen i Cannes, der Klum viste frem kjæresten for første gang.

Duoen kom hånd i hånd, og flørtet med hverandre, mens de smilte til fotografene.

LES OGSÅ: Supermodellen snakker ut om den store aldersforskjellen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer